SEX

Tι να περιμένεις από ένα ραντεβού στα τυφλά

Tι να περιμένεις από ένα ραντεβού στα τυφλά

Ακούγεται γελοίο από μόνο του, αλλά κάποια στιγμή στη ζωή σου θα ενδώσεις.

Θα υπάρχει πάντα κάποιο φιλικό ζευγάρι, ή ένας φίλος που πιστεύει ότι έχει βρει το τέλειο ταίρι για σένα. Όσες φορές κι να αρνηθείς θα επιστρέφει με προτάσεις για να σε πείσει. Πες η κακιά στιγμή, πες ότι δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις κάποια στιγμή θα πεις το ναι και μετά θα είναι πολύ αργά για να το πάρεις πίσω.

Και τώρα τι; Τώρα ψυχραιμία. Ξεκίνα από τα βασικά. Πού θα πάτε;

Βρες ένα μέρος που δε θα είναι ούτε πολύ ήσυχο ούτε πολύ θορυβώδες. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μπαρ-ρέστοραν που θα σου επιτρέπει και κάποιες στιγμές σιωπής. Αν έχει θέα είναι ιδανικά. Κάπως έτσι θα ξεπεράσεις το σκόπελο: αρχική αμηχανία.

Διότι θα υπάρχει μπόλικη αμηχανία. Βρίσκεσαι με κάποια που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου. Λογικό είναι να μην ξέρετε τι να πείτε. Η θέα θα βοηθήσει να αρχίσει η κουβέντα.

Μην έχεις προσδοκίες ούτε σενάρια καταστροφής στο μυαλό σου. Το να είσαι ειλικρινής είναι η καλύτερη λύση. Πες εξαρχής ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις και ότι σε έχει κομπλάρει όλο αυτό. Το πιθανότερο είναι ότι έτσι ακριβώς νιώθει κι εκείνη.

Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Δε δίνεις εξετάσεις. Είναι σαν ταξίδι σε άγνωστη χώρα. Ξεκίνα την εξερεύνηση. Στα ταξίδια δεν κάνεις τα πάντα την πρώτη μέρα, σωστά;

Και τι γίνεται αν δεν αντέχεις με τίποτα, αν δεν σου αρέσει καθόλου, αν θες να φύγεις τρέχοντας; Θα κάνεις υπομονή. Δε μπορείς να το σκάσεις αφενός γιατί είναι αγενές, αφετέρου γιατί συμφώνησες να το κάνεις. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και μη σε παίρνει από κάτω.

Μερικές ώρες χαμένες δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Σχετικές ειδήσεις