SEX

Βρέθηκε τεστ που ανιχνεύει τις πιο απόκρυφες σεξουαλικές σκέψεις!

Βρέθηκε τεστ που ανιχνεύει τις πιο απόκρυφες σεξουαλικές σκέψεις!

Ένα τεστ, το οποίο «προδίδει» ακόμα και την πιο ανώμαλη κρυφή σεξουαλική ανωμαλία που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, υποστηρίζουν ότι δημιούργησαν Νοτιοκορεάτες επιστήμονες.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα της χώρας Herald, το τεστ μπορεί να ανιχνεύσει τάσεις βιασμού ή παιδοφιλίας χάρη στην κίνηση του ματιού!

Και αυτό γιατί, ψυχίατροι του πανεπιστημίου Chung σύγκριναν τα αποτελέσματα των τεστ καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα, με αυτά φοιτητών και φοιτητριών τους, εστιάζοντας στην κίνηση των ματιών όταν τους έδειξαν φωτογραφίες βιασμών ή παιδοφιλίας.

Όπως διαπίστωσαν, η κίνηση των ματιών όσων είχαν τάση για σεξουαλικά εγκλήματα ήταν διαφορετική από αυτή των κανονικών ανθρώπων. Οι βιαστές και οι παιδόφιλοι κρατούσαν μάλιστα το βλέμμα τους στις φωτογραφίες για διπλάσιο χρόνο από τους υγιείς ανθρώπους!

Και μπορεί το δείγμα να ήταν μικρό, ωστόσο οι επιστήμονες θεωρούν ότι το συγκεκριμένο τεστ θα μπορούσε να «δουλέψει» ανιχνεύοντας (τουλάχιστον) πιθανούς σεξουαλικούς εγκληματίες.

Με τα εγκλήματα τέτοιου είδους στη Νότια Κορέα να αυξάνονται μάλιστα διαρκώς, η κυβέρνηση της χώρας φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του τεστ, ενισχύοντας το βέβαια με ένα κατάλληλο νομικό πλαίσιο.

Σχετικές ειδήσεις