SEX

Η «καυτή» εξομολόγηση μιας 63χρονης στην εμμηνόπαυση: Είμαι νυμφομανής, γουστάρω το σεξ με 20χρονους

Η «καυτή» εξομολόγηση μιας 63χρονης στην εμμηνόπαυση: Είμαι νυμφομανής, γουστάρω το σεξ με 20χρονους

Να υποταχθεί στην ηλικία της και στις στερεοτυπικές αντιλήψεις για τις συνήθειες των γυναικών που διανύουν την έβδομη δεκαετία της ζωής τους, αρνείται πεισματικά μια 63χρονη Αμερικανίδα.

Αντίθετα λοιπόν με τη συντριπτική πλειοψηφία των συνομήλικών της, η καθημερινότητα της 63χρονης δεν περιλαμβάνει βόλτες σε πάρκα και τσάι με τις φίλες της, αλλά «ψάρεμα» νεαρών ερωτικών συντρόφων στο διαδίκτυο!

Και αυτό γιατί αισθάνεται πως είναι νυμφομανής, αφού δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει την ακόρεστη επιθυμία της για σεξ!

«Θα μπορούσα να είμαι το κορίτσι της αφίσας για την εμμηνόπαυση, παρόλο που όσες γυναίκες βρίσκονται σε αυτή τη θέση περνούν δύσκολα. Οι περισσότερες νομίζουν πως ήρθε το τέλος της σεξουαλικής τους ζωής. Παίρνουν κιλά, χάνουν το κολλαγόνο του προσώπου τους, φαίνονται μεγαλύτερες, παθαίνουν οστεοπόρωση, ιδρώνουν στον ύπνο τους, μυρίζουν περίεργα και άλλα πολλά δυσάρεστα», εκμυστηρεύεται χαρακτηριστικά στον Guardian και συνεχίζει χωρίς ίχνος ντροπής:

«Εδώ και τέσσερα χρόνια βιώνω αυτήν την εμπειρία. Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ, ξεπέρασα τα 60, αλλά είμαι στα καλύτερά μου! Φαίνομαι για 42 και θέλω να κάνω σεξ όλη την ώρα. Όσες λένε ότι ο κόλπος τους είναι ξηρός σαν έρημος εγώ τους λέω ότι είναι μια καταπράσινη όαση».

Όσο για τις αντιδράσεις από το περιβάλλον της; «Φίλοι και συνάδελφοι που τους λέω το "πρόβλημά" μου λένε να αναζητήσω μέσω κάποιων apps συντρόφους για σεξ. Χρησιμοποίησα για πλάκα κάποια εφαρμογή και είχα δεκάδες προτάσεις. μου. Είχα πρόταση από 22χρονο και έκανα σεξ μαζί του. Μπορείτε να το φανταστείτε; θα μπορούσα να είμαι γιαγιά του, είμαι 63. Όλο αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή μου, μου αρέσει πολύ και το απολαμβάνω όσο τίποτα», υποστηρίζει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκέφτεται στιγμή να αποτινάξει από πάνω της τη μυστηριώδη και απρόβλεπτη ερωτική της ζωή, γιατί είναι αυτή ακριβώς που της δίνει… ζωή!

«Υπάρχουν στιγμές που νιώθω άνετα και δεν αναφέρω καν ότι είμαι στην εμμηνόπαυση. Όσο το πράγμα δεν περιπλέκεται και θέλουμε και οι δύο το ίδιο πράγμα, τότε όλα είναι καλά. Είναι άνδρες, δεν είναι ούτε ψυχολόγοι, ούτε οι φίλες μου. Δεν ασχολούνται με την ηλικία μου. Μου λένε πόσο ωραίο σώμα έχω. Περνάμε καλά γιατί όπως λένε οι ίδιοι δεν θέλω οικογένεια, παιδιά και δεσμεύσεις. Πράγματα δηλαδή που απεχθάνονται οι άνδρες», καταλήγει. Και ποιος μπορεί να την κατηγορήσει;

Σχετικές ειδήσεις