Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές της βρετανικής εκπομπής This Morning, καθώς έγιναν μάρτυρες μιας ιδιαίτερης καλλιτεχνικής έκφρασης.

Ο ζωγράφος Tim Patch έκανε μια live επίδειξη της ασυνήθιστης τεχνικής του που θέλει το πέος του να παίζει το ρόλο του πινέλου!

Η τηλεπαρουσιάστρια Holly Willoughby εκμυστηρεύτηκε ότι πρόκειται «για την πιο τρελή συνέντευξη που έχει κάνει ποτέ», ενώ ο ιδιαίτερος καλεσμένος, γνωστός με το ψευδώνυμο Pricasso, δήλωσε: «Χώρισα και αποφάσισα να κάνω κάτι που ήθελα πολύ».

Και μπορεί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η τεχνική που έχει επιλέξει να είναι επώδυνη, ωστόσο έχει φθάσει σε σημείο να «φιλοτεχνεί» 30 πίνακες την ημέρα.

zwgrafos peos

Από την άλλη, παρά τις προσπάθειες των παρουσιαστών (Phillip Schofield και Holly Willoughby) να αναδείξουν την αστεία πλευρά του θέματος, η πλειοψηφία των τηλεθεατών σχολίασε καυστικά τον καλεσμένο της εκπομπής.

«Η εκπομπή έπεσε χαμηλά σήμερα με τον ζωγράφο του πέους», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Twitter, ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Έβαλα σήμερα το πρωί να παρακολουθήσω την εκπομπή πίνοντας μια μπύρα. Δεν περίμενα να δω ζωγραφική του πέους. Τι στο διάολο...».

Υπήρχε βέβαια και η άλλη άποψη: «Η συνέντευξη με τον ζωγράφο που ζωγραφίζει με το πέος είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό», σχολίασε ένας Βρετανός τηλεθεατής.