Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Δεν φαντάζεστε με τι έκανε σεξ αυτή η γυναίκα! «Το πέος του ήταν τόσο…» (video+pics)

Newsbomb

Μπορεί να έχουμε μάθει τα πάντα για τις κούκλες του σεξ, οι οποίες πετούν όλο και περισσότερες γυναίκες κάτω από το κρεβάτι παίρνοντας τις θέσεις τους, ωστόσο για τους… κούκλους ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Είναι «καυτές», πανέμορφες, δεν λένε όχι σε τίποτα και αποκλειστικά φτιαγμένες για σεξ, ενώ πολλές από αυτές έχουν μέχρι και τη δυνατότητα να μιλούν βρόμικα, αλλά και να ανεβάζουν τη θερμοκρασία τους (τέλος λοιπόν στα παράπονα ότι είναι κρύες)! Ο βαθμός μάλιστα… αληθοφάνειας που τα κάνουν όλα αυτά αγγίζει εκείνα του ανατριχιαστικού! Τι γίνεται ωστόσο με τους άνδρες ρομπότ;

Η Singleton Karley Sciortino, η οποία (αυτο)αποκαλείται ειδική του σεξ δοκίμασε έναν στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ και δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό της. Το… πείραμα ήθελε να «δοκιμάσει» την ιδέα ότι μόνο οι άνδρες θα μπορούσαν να έχουν σεξουαλική επαφή με μία κούκλα, καθώς πιστεύεται ότι (στην πλειοψηφία τους) οι γυναίκες θέλουν πρώτα να… σκιρτήσει κάτι συναισθηματικά μέσα τους.

Η 31χρονη πέρασε 20 ολόκληρα λεπτά με την ύψους 5.9ft κούκλα, αξίας 5.000 λιρών, που ακούει στο όνομα Γαβριήλ και μοιράστηκε «πιπεράτες» λεπτομέρειες από τη συνεύρεσή τους, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουμε αν αξίζει τα λεφτά της!

sex doll

«Αυτές οι κούκλες είναι 100% φτιαγμένες από σιλικόνη, το οποίο τις κάνει πραγματικά αληθοφανείς. Σε κάποια σημεία δεν διέφερε σε τίποτα από το φυσιολογικό σεξ», εκμυστηρεύεται, για να συμπληρώσει χωρίς ίχνος ντροπής: «Το πέος του ήταν τόσο ρεαλιστικό που το έκανε σχεδόν ανατριχιαστικό. Έχει μέχρι και επιλογές χαλάρωσης και στύσης. Είναι σκληρό στο εσωτερικό και μαλακό εξωτερικά, ενώ έχει ακόμα και ηβικές τρίχες αν θες».

sex doll2

Όσο για το συμπέρασμα της Sciortino: «Ήταν περίεργο και κάπως άβολο. Λες και ήσουν με κάποιον άνδρα που δεν αντιδρούσε. Δεν είναι σίγουρα το ίδιο με το να κάνεις σεξ με έναν πραγματικό άνδρα, αλλά από την άποψη μιας νέας σεξουαλικής εμπειρίας σίγουρα αξίζει. Με μια τέτοια κούκλα μπορείτε να γίνετε καλύτερες στο κρεβάτι, μαθαίνοντας καλύτερα το σώμα σας και δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα χωρίς το άγχος της απόρριψης και των επικριτικών σχολίων. Επίσης έχεις τον απόλυτο έλεγχο».

koukles sex

Ο Γαβριήλ κυκλοφορεί ήδη δυο χρόνια στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ οι πωλήσεις του εκτοξεύονται με γεωμετρική πρόοδο. Είναι πάντως απλά ένας από τις κούκλες του σεξ που υπόσχονται να «αλλάξουν τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και τον κόσμο όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα», υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του, οι οποίοι βασίζονται στις απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης των sex-robots, καθώς «θα μπορούσαν να ξεπεράσουν την ανθρώπινη τεχνική», αλλά και στην… ακούραστη φύση τους, αφού ποτέ δεν πρόκειται να ακούσετε από το στόμα τους ότι έχουν… πονοκέφαλο!

Δείτε ΕΔΩ για πρώτη φορά πώς κατασκευάζονται οι κούκλες του σεξ με… τα όλα τους και διαβάστε επίσης: Η νέα τάση στο σεξ: Δεν φαντάζεστε πώς θα χάνουν οι νέοι την παρθενιά τους σε λίγα χρόνια (vid+pics)