SOCIAL MEDIA

Προπονείται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποστομώνει τους επικριτές της μέσω Twitter (pics)

Προπονείται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποστομώνει τους επικριτές της μέσω Twitter (pics)
Η αθλήτρια δεν «μάσησε» τα λόγια της
AP Photo/Michael Dwyer

H 28χρονη Sydney Leroux Dwyer, παίκτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας Orlando Pride και μέλος της διεθνούς ομάδας των ΗΠΑ, προπονήθηκε όντας… 5,5 μηνών έγκυος και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες.

Η ομάδα της ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και η εγκυμοσύνη της Leroux Dwyer δεν στάθηκε εμπόδιο στο να επιστρέψει στο γήπεδο.

«Δεν πίστευα ότι θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου όντας 5,5 μηνών έγκυος, αλλά εδώ είμαστε», έγραψε στο Twitter η αθλήτρια, δημοσιεύοντας μερικές από τις φωτογραφίες της προπόνησης.

Η 28χρονη διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Αυτή και ο σύζυγός της, πρώην παίκτης της Norwich City Dom Dwyer, έχουν ήδη ένα αγοράκι. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, δυσκολεύτηκε αρκετά να μείνει ξανά έγκυος και πέρσι είχε μία αποβολή.

Μετά τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, η πολυνίκης αθλήτρια έλαβε πολλά μηνύματα ανησυχίας από followers της που θεώρησαν πως δεν πρέπει να προπονείται λόγω της κατάστασής της.

Η απάντησή της ήταν άμεση.

«Δουλεύω με τη μπάλα. Δεν θέτω τον εαυτό μου σε καταστάσεις όπου μπορεί να χτυπήσω. Δεν τρέχω με πολύ ένταση και ακούω τον γιατρό μου», είπε, τονίζοντας πως αρκείται σε αυτά και δεν θέτει σε κανέναν κίνδυνο τον εαυτό της και το μωρό της. Μάλιστα, ειρωνεύτηκε μερικά από τα μηνύματα που δέχθηκε γράφοντας: «Ποιος ξέρει καλύτερα από τους ανθρώπους στο Twitter το τι πρέπει να κάνω με το σώμα μου;».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Αλλά, δεν σταμάτησε εκεί. Η αθλήτρια καταφέρθηκε κατά όσων την επέκριναν για την επιλογή της, κάνοντας λόγο για «ανόητους ανθρώπους».

«Δεν παίζω για τα χρήματα, παίζω γιατί με κάνει ευτυχισμένη», τόνισε.

Οι χρήστες των social media εξήραν την Sydney για τη γενναιότητά της ενώ βρήκαν την κίνησή της εμπνευσμένη και την συνεχάρησαν για το κουράγιο της.

Και οι συμπαίκτριες της στάθηκαν στο πλευρό της και την επαίνεσαν για τη στάση της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αθώο ομόφωνα το 21χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σαρώνει τη χώρα η νέα κακοκαρία με χιόνια, καταιγίδες και πολλά μποφόρ

Σχετικές ειδήσεις