BOMB PLUS

Thundercats: Το αγαπημένο καρτούν των '80s γίνεται ταινία - Πότε θα τη δούμε στη μεγάλη οθόνη

Thundercats: Το αγαπημένο καρτούν των '80s γίνεται ταινία - Πότε θα τη δούμε στη μεγάλη οθόνη

Κι όμως, έφτασε η ώρα που θα δούμε στην μεγάλη οθόνη, το  αγαπημένο καρτούν των '80s, Thundercats να γίνεται ταινία.

Μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν τους Thundercats, την σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία έγινε μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό σε όσες χώρες προβλήθηκε. Την δεκαετία του ’80 μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όλων, ενώ ακόμα και τώρα οι νεότερες ηλικίες έχουν παρακολουθήσει την σειρά δεκάδες φορές σε επαναλήψεις.

Η ώρα της δικαίωσης έφτασε, κάνουν λόγο αρκετοί καθώς όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η ιστορία των Thundercats θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την Warner Bros, με τον σκηνοθέτη του “Godzilla vs. Kong”, Adam Wingard, να αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία. Η ταινία, η οποία θα είναι CGI animation και όχι live action, θα βασιστεί σε ένα σενάριο του David Coggeshall, το οποίο θα αναδιασκευάσει ο Wingard μαζί με τον Simon Barrett.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβουν οι Dan Lin και Roy Lee, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι και για την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του ιαπωνικού manga, “Death Note”, που είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή στο Netflix.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Σταμπουλίδης στο Newsbomb.gr: Άνοιγμα με SMS στο 13032 - Περιμένουμε τους ειδικούς