ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Motorola nexus 6 και moto 360 στα καταστήματα Vodafone

Motorola nexus 6 και moto 360 στα καταστήματα Vodafone

Δύο από τις πλέον αναμενόμενες συσκευές των τελευταίων μηνών, το smartphone Motorola nexus 6 και το «έξυπνο» ρολόι moto 360, είναι πλέον διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων της Vodafone.

Το νέο Motorola nexus 6 διαθέτει εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση Android 5.0 (Lollipop), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 2,7GHz, κάμερα ανάλυσης 13 megapixel και οθόνη Amoled QHD 6 ιντσών. Παράλληλα, η μπαταρία 3220 mAh προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στο χρήστη, ενώ ο φορτιστής Motorola Turbo που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, εξασφαλίζει 6 ώρες αυτονομίας στη συσκευή.

Tο νέο moto 360 ξεχωρίζει από κάθε άλλο wearable, διαθέτει διαχρονικό design από ατσάλι & δέρμα και είναι συμβατό με όλα τα Android smartphones με έκδοση 4.3 και πάνω. Παρέχει σημαντικές λειτουργίες όπως ενημέρωση κλήσεων, μηνυμάτων, καιρού και πλοήγησης. Είναι ανθεκτικό στο νερό, στη σκόνη (ΙP67) και στις γρατσουνιές χάρη στο τζάμι Corning Gorilla Glass 3, ενώ έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, αισθητήρα καρδιακών παλμών & βηματόμετρο, ώστε να καταγράφει με ακρίβεια την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη.

Σημειωτέον πως τα νέα Motorola nexus 6 και moto 360 είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr στην προτεινόμενη τιμή των 699 ευρώ ή φθηνότερα στα προγράμματα Red και 299 ευρώ, αντίστοιχα. Επιπλέον, όπως αναφέρετε στη σχετική ανακοίνωση στα καταστήματα Vodafone η εξειδικευμένη Ομάδα Internet είναι διαθέσιμη, ώστε να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να ρυθμίσουν το moto 360 και το Motorola nexus 6, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Σχετικές ειδήσεις