ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι νέες αναβαθμισμένες συσκευές της Apple!

Οι νέες αναβαθμισμένες συσκευές της Apple!
Την ολοκαίνουρια σειρά από εντυπωσιακές συσκευές και αναβαθμισμένα λογισμικά παρουσίασε η Apple...

Την ολοκαίνουρια σειρά από εντυπωσιακές συσκευές και αναβαθμισμένα λογισμικά παρουσίασε η Apple.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το νέο MacBook Air notebook, το Mac mini, την Apple ThunderBolt Display οθόνη και το λογισμικό Mac OS X Lion.

Το MacBook Air έχει ενσωματωμένη θύρα ThunderBolt για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων. Διαθέτει τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel Core i5 και i7 και είναι δυόμισι φορές πιο γρήγορο σε σχέση με αυτό της προηγούμενης γενιάς.

Διατίθεται σε μοντέλα των 11 ιντσών και των 13 ιντσών, διαθέτει πληκτρολόγιο οπίσθιου φωτισμού, αποθηκευτικό χώρο flash και μπαταρία μεγάλης διάρκειας έως και 7 ώρες.

Το νέο Mac mini είναι δυο φορές πιο ταχύ με επεξεργαστές dual-core Intel Core i5 και i7, ενώ η νέα κάρτα γραφικών AMD Radeon HD παρέχει εντυπωσιακά γραφικά.

Η Apple παρουσίασε ακόμα τη νέα 27” οθόνη LED οπίσθιου φωτισμού, την πρώτη οθόνη στον κόσμο με τεχνολογία ThunderBolt για να μπορεί ο χρήστης να τη συνδέσει με Mac που διαθέτει θύρα ThunderBolt .

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Mac OS X Lion, το οποίο αποτελεί την όγδοη αναβάθμιση του πιο προηγμένου λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές στον κόσμο και διατίθεται μέσα από το Mac App Store στην τιμή των 23,99€.