ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα έχεις πιο γρήγορο ίντερνετ;

Πώς θα έχεις πιο γρήγορο ίντερνετ;

Θυμάσαι τη ζωή πριν το Ίντερνετ; Ο χαρακτηριστικός νοσταλγικός ήχος που έκαναν τα πρώτα μόντεμ πριν από μερικά μόλις χρόνια, το παράθυρο του ίντερνετ explorer (που έκανε λεπτά ολόκληρα για να «φορτώσει» απελπιστικά αργά το περιεχόμενο της σελίδας) και οι πάντα «φουσκωμένοι» λογαριασμοί (λόγω των υπέρογκων χρεώσεων) είναι μακρινές αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουν ποτέ όσοι έζησαν στα 90’s.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μερικά χρόνια αργότερα, στο σπίτι θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν όλοι ταυτόχρονα το Internet σε πολλές και διαφορετικές συσκευές; Πόσο μάλλον, όταν στο παρελθόν έχεις μαλώσει δεκάδες φορές με τη μητέρα σου, επειδή σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου ενώ ήσουν online…

Η τεχνολογία έκανε σημαντικά βήματα προόδου και το Ίντερνετ είναι πλέον η καθημερινότητά μας, το εργαλείο δουλειάς και επικοινωνίας μας. Κάνουμε τα πάντα χρησιμοποιώντας τα smartphone, τα laptop και τα tablet μας: Από το να πληρώνουμε λογαριασμούς και να κάνουμε αγορές, μέχρι να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας, όπου και αν βρίσκονται. Και όλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα, με ασύλληπτες ταχύτητες και συνδέσεις VDSL που κάνουν το «σερφάρισμα» πιο γρήγορο και συναρπαστικό από ποτέ. Τόσο που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί έναν κόσμο χωρίς Ίντερνετ.

Το να «κολλάει» και να «καθυστερεί» η σύνδεσή μας, είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Δοκίμασες να μετακινήσεις το ρούτερ σου, να το κρατήσεις μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές που μπορεί να προκαλούσαν παρεμβολές, ακόμη και να «παίξεις» με τις κεραίες του χωρίς αποτέλεσμα.

Είναι γεγονός πως, οι ταχύτητες και τα «έως» που υπόσχονται αρκετές εταιρείες δεν αρκούν και μας κάνουν δύσπιστους απέναντί τους. Πώς μπορούμε, όμως, να είμαστε σίγουροι ότι η ταχύτητά μας θα είναι αυτή που μας υπόσχονται;

Τι είναι η Εγγύηση Δικτύου®;

Πλέον υπάρχει λύση, η οποία έρχεται από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τη Vodafone, που καινοτομεί και παρέχει τη Vodafone Εγγύηση Δικτύου®.

Πιο αναλυτικά, με τα προγράμματα VDSL 50Mbps, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις πραγματικά υψηλές ταχύτητες, τις μεγαλύτερες που μπορεί να έχει το Internet του σπιτιού σου. Συγκεκριμένα, η ταχύτητα που θα πιάνεις δεν πέφτει κάτω από τα 45Mbps, ενώ αν δεν μείνεις ικανοποιημένος, τότε αποζημιώνεσαι! Και όμως, αν η ταχύτητα συγχρονισμού του modem σου είναι μικρότερη από 45Mbps, τότε σε αποζημιώνουν με έκπτωση 5% στο πάγιό σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ελέγξεις την ταχύτητά σου είναι να μπεις στη σελίδα vodafone.gr/egguisi-vdsl, να συμπληρώσεις μία σύντομη φόρμα και μέσα σε 30’’ να γίνει η μέτρηση της ταχύτητας συγχρονισμού. Έτσι, θα είσαι σίγουρος για την ποιότητα και θα αποφύγεις ενοχλητικές καθυστερήσεις και «κολλήματα».