ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Βγάζοντας την καλύτερη selfie στα ταξίδια

Βγάζοντας την καλύτερη selfie στα ταξίδια

Οι φανατικοί των selfies φωτογραφιών έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού πλέον μπορούν να συμβουλεύονται ένα νέο ειδικό site για απίθανες λήψεις.

Αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ταξιδιού είναι οι αναμνηστικές φωτογραφίες στα πιο δημοφιλή σημεία, με του ταξιδιώτες να ποζάρουν με χάρη και τσαχπινιά στα διάσημα μνημεία.

Για να θεωρηθεί, όμως, μια selfie φωτογραφία πετυχημένη εκτός από ένα πρόσωπο γεμάτο νάζι, χρειάζεται και ένα όμορφο τοπίο ή ένα σημείο με αβίαστη θέα. Πού θα βρείτε όμως αυτά τα μέρη; Είναι απλό, οι selfies «απέκτησαν» δικό τους site, το VruVoyage, που αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία σε όλο τον κόσμο για εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η υπηρεσία ταξινομεί τις φωτογραφίες ανά κατηγορία και περιοχή και με τον τρόπο αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο για τον ταξιδιώτη να βρει για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο με υπέροχη θέα στο Λονδίνο.

Οι φωτογραφίες είναι ένα μείγμα από εικόνες των χρηστών, που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα και φωτογραφιών, από την ομάδα του VueVoyage.

Μάλιστα, μπορείτε και εσείς να κάνετε τη δική σας παρέμβαση στο site, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας και εμπλουτίζοντας τις κατηγορίες.

Σχετικές ειδήσεις