TRAVEL

Διακοπές στα Λουτρά Κυλλήνης!

Διακοπές στα Λουτρά Κυλλήνης!

Αν σου αρέσει η οδήγηση και αναζητάς ένα μέρος για τις διακοπές σου χωρίς να μπεις σε πλοίο ή αεροπλάνο, τότε τα Λουτρά Κυλλήνης σίγουρα είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτείς.

Σε απόσταση μόλις 4 ωρών από την Αθήνα, τα Λουτρά υπόσχονται να σε αποζημιώσουν για το ταξίδι που πραγματοποίησες προκειμένου να τα επισκεφτείς, αφού ηδ ράση της ιαματικής λάσπης θα αναζωογονήσει το σώμα σου και θα σε κάνει να «γεμίσεις» αμέσως τις μπαταρίες σου .

Μέσα στην πλούσια βλάστηση των δασών που τα περιβάλλουν, τα Λουτρά Κυλλήνης προσφέρονται για όσους θέλουν να συνδυάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης και σωματικής ανάπλασης. Στα αξιοθέατα του μέρους είναι τα ερείπια των ρωμαϊκών λουτρών που βρίσκονται σχεδόν στην είσοδο των λουτρών.

Εδώ θα μπορέσεις να κολυμπήσεις στα καταπράσινα νερά της Αγκινάρας, του Αρκουδίου και της Γλύφας, παραλίες που τις χωρίζει μια απόσταση ενός μόλις χιλιομέτρου. Φυσικά, μην ξεχάσεις να επισκεφτείς το κάστρο Κυλλήνης που δεσπόζει αρχοντικά στην περιοχή, όπως και τις πολλές μικρές παραμυθένιες παραλίες που βλέπουν στο Ιόνιο Πέλαγος.

Αν ψάχνεις για αστικά κέντρα εκεί γύρω, υπάρχει η πόλη της Γαστούνης, το χωριό του Βαρθολομιού ενώ στα 25 περίπου χιλιόμετρα βρίσκεται η Αμαλαιάδα!