Προσοχή! Αυτά είναι τα πιο βρώμικα πράγματα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Newsbomb

Δείτε πού κρύβονται τα περισσότερα μικρόβια
pixabay

Ξεκινήσατε γεμάτοι όρεξη για το ταξίδι σας, φτάσατε στον προορισμό σας και με μεγάλη χαρά ανοίγετε την πόρτα του τέλειου δωματίου που κλείσατε. Όλα αστράφτουν και είναι τέλεια.

Είναι όμως τόσο καθαρό το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας όσο φαίνεται; Τι αποκαλύπτει έρευνα του WKMG Local 6 στο Ορλάντο;

Η πρώτη εντύπωση, όπως πολλοί πιστεύουν, είναι πολύ σημαντική. Σε αυτή τη λογική σίγουρα κινούνται και τα ξενοδοχεία. Είναι λοιπόν λογικό όταν μπαίνετε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου να έχουν φροντίσει να φαίνονται όλα τέλεια. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, σύμφωνα με έρευνες, και είναι λογικό και μόνο αν αναλογιστούμε πόσοι άνθρωποι περνούν από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και πόση ώρα πραγματικά μπορεί να χρειάζεται για να καθαριστούν σωστά έστω και 15 τ.μ..

Η ομάδα του WKMG Local 6 αποφάσισε να επισκεφθεί δύο ξενοδοχεία και να πραγματοποιήσει ένα μικρό και απλό πείραμα, να βάλει λίγο μέλι πάνω στο τηλεκοντρόλ. Και στις δύο περιπτώσεις το μέλι δεν καθαρίστηκε ποτέ.

Τα ευρήματα της έρευνας όμως έδειξαν και άλλα «ύποπτα» αντικείμενα μέσα στο τέλειο δωμάτιο των ξενοδοχείων. Εξίσου βρώμικα φαίνεται να είναι τα πόμολα στις πόρτες, τα ποτήρια, το κεφαλάρι του κρεβατιού, όπως και τα λαμπατέρ στα κομοδίνα. Παρόλο που τα σεντόνια ανανεώνονται σχεδόν καθημερινά σε πολλά ξενοδοχεία, το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι ακόμα ένα σημείο που είναι πολύ βρώμικο, καθώς σπανίως καθαρίζεται.

Η λύση για να αποφύγετε μικρόβια και επικίνδυνους ιούς φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας απολυμαντικά μαντηλάκια και να καθαρίζετε τις επιφάνειες που πιστεύετε πως μπορεί να είναι «ύποπτες». Χρησιμοποιήστε τα με το που μπείτε στο δωμάτιο για να καθαρίσετε το τηλεκοντρόλ και τα πόμολα και πλύνετε όλα τα ποτήρια που υπάρχουν στο δωμάτιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved