ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός ΤΩΡΑ: Δείτε πού βρέχει αυτή τη στιγμή

Καιρός ΤΩΡΑ: Δείτε πού βρέχει αυτή τη στιγμή

Καιρός: Στο έλεος της κακοκαιρίας και του κυκλώνα «Ζορμπά» είναι και σήμερα Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου πολλές περιοχές της χώρας...

Δεν θα λείψουν ούτε σήμερα οι καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι που από τα ξημερώματα του Σαββάτου «σαρώνουν» το μεγαλύτερο μέρος μέρος της χώρας έχοντας προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στις περιοχές από όπου πέρασε το κύμα κακοκαιρίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), σήμερα Κυριακή (30/9) προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική).

Βαθμιαία τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο πνέουν πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σε επίπεδο θύελλας (10 μποφόρ) με μικρή εξασθένηση από αργά το βράδυ.

Στην Αττική, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες με τα φαινόμενα σταδιακά να εξασθενούν. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και στη Θεσσαλονίκη με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 14 και 18 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τον κυκλώνα Ζορμπά

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΣΑ ΜΠΟΦΟΡ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ