ΚΟΣΜΟΣ

Τί είναι αυτό που κάνει γοητευτικό τον Φρανσουά Ολάντ;

Τί είναι αυτό που κάνει γοητευτικό τον Φρανσουά Ολάντ;

Η εξουσία είναι τελικά το καλύτερο αφροδισιακό. Εκεί καταλήγει άρθρο της ιστοσελίδας Blooberg απαντώντας στο ερώτημα: « Τι είναι αυτό που κάνει γοητευτικό τον Φρανσουά Ολάντ;»

Ο δημοσιογράφος Μάρκ Τσάμπιον αναφέρει ότι ο Ολάντ είναι ένας βαρετός τύπος που διαδέχτηκε τον Νικολά Σαρκοζί και παράλληλα ο πλέον αντιδημοφιλής πρόεδρος στην ιστορίας της σύγχρονης Γαλλίας.

Για να αλλάξει, λοιπόν, τα δεδομένα, έπρεπε να κάνει δύο πράγματα: να γίνει ενδιαφέρων και να αλλάξει το οικονομικό κλίμα. «Το σεξ έχει πάντα ενδιαφέρον και οι Γάλλοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κρίνουν τον Ολάντ ηθικά» γράφει ο Τσάμπιον. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση, που του έδωσε μια μικρή ώθηση, το αποδεικνύει. «Οι σεξουαλικές περιπέτειες του Ολάντ προσφέρουν ελπίδα σε κάθε Γάλλο. Δεν είναι και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά και οι τρεις γυναίκες στη δημόσια ζωή του -η πρώην υποψήφια πρόεδρος Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η νυν πρώτη κυρία και δημοσιογράφος Βαλερί Τριαρβελέρ και η ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ- είναι υπέροχες, έξυπνες και πετυχημένες. Κάτι θα' χει».

Η σχέση του μάλιστα μπορεί να τον βοηθήσει και στην πολιτική, καθώς οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στη σεξουαλική του ζωή και «ξέχασαν» τις περικοπές των δημοσίων δαπανών και το πρόβλημα της παραγωγικότητας που ο ίδιος παραδέχθηκε ευθέως. «Εκτός από κάποιον νέο συγγραφέα των ομιλιών του, ο Ολάντ χρειάζεται και κάποιον στα Ηλύσια που θα ρετουσάρει την εικόνα του. Μια ηθοποιό ίσως;»
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν , αναφέρει το άρθρο, η εξουσία του Ολάντ είναι αυτή που συγκεντρώνει ενδιαφέρουσες γυναίκες κοντά του, επιβεβαιώνοντας τη ρήση του Χένρι Κίσιντζερ ότι τελικά το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι η εξουσία και μόνο!

Διαβάστε περισσότερα:

Οι γυναίκες του Φρανσουά Ολάντ

Εγκυος η ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ

Έτοιμη να δώσει άφεση αμαρτιών στον Ολάντ, η Τριερβελέρ