ΚΟΣΜΟΣ

Στρατιωτικός υιοθέτησε το σκύλο που της έσωσε τη ζωή!

Στρατιωτικός υιοθέτησε το σκύλο που της έσωσε τη ζωή!

Όταν η Angie McDonnell είδε τον Βίνταρ, ένα βέλγικο μαλινουά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Η στρατιωτική γιατρός και ο τριχωτός φίλος της… υπηρέτησαν μαζί στη βάση Bastion στο Αφγανιστάν και γρήγορα έγιναν κολλητοί!

«Τα σκυλιά εκεί είναι ήρωες. Ήξερα από την πρώτη στιγμή που τον είδα ότι είναι μοναδικός! Ο ένας στο εκατομμύριο», τόνισε η 40 ετών στρατιωτικός, αποκαλύπτοντας πως το τετράποδο τής έσωσε τη ζωή, ανιχνεύοντας ένα κρησφύγετο των Ταλιμπάν κοντά στη βάση της που ήταν γεμάτο όπλα!

Όταν έμαθε έτσι ότι ο Βίνταρ έπασχε από Mετατραυματική Αγχώδη Διαταραχή (PTSD) και μπορεί να του έκαναν ευθανασία, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά!

«Όταν άκουσα ότι τον απέσυραν επειδή άρχισε να φοβάται, ήξερα ότι έπρεπε να τον βρω και να τον βοηθήσω», υπογράμμισε η Άντζυ και τελικά τον βρήκε σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης στη Γερμανία, παίρνοντάς τον πίσω μαζί της στην Ουαλία!

Και μπορεί αρχικά να ανησύχησε ότι ο Βίνταρ θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στην πολιτική ζωή, ωστόσο αυτό δεν ήταν εμπόδιο.

«Είναι ο τέλειος σκύλος και είμαι τόσο ευτυχής που μπορώ να τον ξεπληρώσω που μου έσωσε τη ζωή ενώ υπηρετούσαμε μαζί», κατέληξε…

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο παπαγάλος δε γουστάρει χάδια. Και το λέει! (video)