ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Πόσα exit polls θα ανοίξουν στις 19:00

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Πόσα exit polls θα ανοίξουν στις 19:00

Μόλις μία ώρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, η αγωνία κορυφώνεται για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πέντε τηλεοπτικοί σταθμοί διεξάγουν τη μεγαλύτερη έρευνα, τα δικά τους δεδομένα όμως αναλύουν ακόμη δύο κανάλια και μια ιστοσελίδα.

Τέσσερα θα είναι τελικά τα exit polls που θα δώσουν την πρώτη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στις 7 το απόγευμα της Κυριακής (25/01/2015), αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες.

Το βασικό θα είναι αυτό των πέντε τηλεοπτικών σταθμών ALPHA (MARC), ANT1 (METRON Analysis), MEGA (GPO), ΝΕΡΙΤ (AlCO) και STAR (MRB), ενώ ξεχωριστά exit poll θα έχουν: Ο ΣΚΑΙ με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο τηλεοπτικός σταθμός ACTION 24 με την εταιρεία Pulse και τo in.gr με την Κάπα Research.

Παρακολουθείστε τα αποτελέσματα από το Newsbomb.gr

Λίγο μετά τις 18.00 το Newsbomb.gr θα συνδεθεί ζωντανά, μέσω Live Streaming με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου και της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Συγγρού και θα μεταδίδει συνεχή ροή πληροφοριών, δηλώσεις στελεχών των δύο κομμάτων, αντιδράσεις και... ατμόσφαιρα από τους οπαδούς που αναμένεται να συγκεντρωθούν. Όλα... ζωντανά με εικόνα και ήχο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr και μάθετε πρώτοι όσα συμβαίνουν και θα συμβαίνουν στη διαδικασία της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης για το μέλλον της Ελλάδας.

Δείτε Live τα εκλογικά αποτελέσματα στην εφαρμογή του Newsbomb από τις 19.00

Σχετικές ειδήσεις