ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019 - Κουράκης: 21 νέοι υποψήφιοι για το Δήμο Ηρακλείου

Εκλογές 2019 - Κουράκης: 21 νέοι υποψήφιοι για το Δήμο Ηρακλείου
Ο Γ. Κουράκης ανάμεσα στους υποψήφιους του συνδυασμού του

Δημοτικές εκλογές 2019: O Γιάννης Κουράκης επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5» παρουσίασε νέους υποψηφίους.

Στην παρουσίαση 21 νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Ηράκλειο 3.7.5” κ. Γιάννης Κουράκης.

Άνθρωποι από το όλο το κοινωνικό φάσμα, επιστήμονες, επαγγελματίες και καταξιωμένοι στον χώρο τους, αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία και το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η Δημοτική Κίνηση, παράλληλα με το πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Ο Γιάννης Κουράκης, έδωσε τις κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα κινηθεί η Δημοτική Κίνηση, το όραμα και το σχέδιο για το Ηράκλειο της επόμενης ημέρας, ενώ με την ευκαιρία της παρουσίασης των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του δήλωσε τα εξής:

«Έχω σήμερα την τιμή και τη χαρά να παρουσιάσω τους 21 νέους και νέες υποψηφίους του συνδυασμού μας «Ηράκλειο 3.7.5.» που έρχονται να προστεθούν στους 20 που ήδη ανακοινώσαμε από τις 13 Μαρτίου 2019.

Νέοι υποψήφιοι και υποψήφιες που έχουν γνώση των προκλήσεων και των προβλημάτων και θέλουν να προσφέρουν στην πόλη μας. Έρχονται να συμπορευθούν μαζί μας ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε το Ηράκλειο μπροστά. Εκεί που του αξίζει. Για να κλείσει μια περίοδος στασιμότητας και απραξίας.

Προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις γειτονιές της πόλης μας, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, αναζητούν το καλύτερο, είναι μαχητές, μεγάλωσαν και ζουν στο Ηράκλειο», ανέφερε ο Γιάννης Κουράκης.

Αυτοί είναι οι 21, επιπλέον, υποψήφιοι:

Αγριμανάκης Γιώργος

Δραστηριοποιείται στο χώρο των Υπηρεσιών Υγείας και Διευθύνει Κέντρο αποκατάστασης και ολιστικής θεραπείας. Έχει διατελέσει Περιφερειακός διευθυντής σε Πολυεθνική Φαρμακευτική Εταιρεία. Εκλεγμένο Μέλος του Δ.Σ και Πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητήριου Ηρακλείου.

Αλμυράκης Ιωάννης

Πολιτικός Μηχανικός με Μεταπτυχιακό στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων και Μεταπτυχιακό Περιβαλλοντολόγου Πολιτικού Μηχανικού

Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ

Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου. Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.

Βαρδαβάκης Ιωάννης

Επαγγελματίας, Ιδιοκτήτης Ταξί, Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επαγγελματιών Ταξί Ηρακλείου.

Βαρούχας Βασίλειος

Τραπεζικό Στέλεχος, Οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και την Τραπεζική.

Δεσποτόπουλος Γιώργος

Εκπαιδευτικός Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στα «Τεχνοοικονομικά Συστήματα».

Δημόπουλος Νίκος

Πρώην Στέλεχος ΟΤΕ. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου. Πρόεδρος Συλλόγου Μικρασιατών «Άγιος Πολύκαρπος».

Ζαχαριουδάκη Δέσποινα-Ελένη

Ιδιωτικός Υπάλληλος Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας. Πτυχιούχος Μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με Μεταπτυχιακό Γεωπεριβαλλοντικοί Πόροι και Κίνδυνοι.

Θεοδοσάκης Κυριάκος

Εργαζόμενος στο ΠΑΓΝΗ-Μέλος της Καρδιοχειρουργικής Ομάδας ως Ειδικός εξωσωματικής κυκλοφορίας καρδιάς-Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Αντιπρόεδρος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ.

Καπετανάκη Μιχαέλα

Ιδ. Υπάλληλος-Πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό στο Ανθρώπινο Δυναμικό.

Κορνηλάκη Ευγενία

Ιδ. Υπάλληλος-Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Αθηνών Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών.

Λαζαρίδης Αλέκος

τ. Υπάλληλος ΔΕΗ-Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Λημναίος Εμμανουήλ

Δραστηριοποιείται Επιχειρηματικά στο χώρο της Εστίασης. Ασχολείται ενεργά στο χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Λίβα-Γρηγοράκη Άννα

Εκπαιδευτικός, Ειδίκευση στη Συμβουλευτική και στον Προσανατολισμό, με μεταπτυχιακό στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και κρίσεων.

Μαματζάκης Γιώργος

Ελεύθερος Επαγγελματίας στο χώρο του Επισιτισμού-Επίτιμο μέλος Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Μπλεδάκης Αντώνιος

Ελεύθερος Επαγγελματίας-Περιπτεριούχος.

Ξυπάκη Μαρία

Αναπληρώτρια προϊσταμένη Τμήματος Εσόδων &Περιουσίας Δήμου Χερσονήσου. Πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση.

Παστού Νάσια

Τραπεζικός Στέλεχος, Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό στα Οικονομικά και Ομιλεί 5 Ξένες Γλώσσες.

Σγουράκης Εμμανουήλ

Υποστράτηγος εν αποστρατεία. Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Τσίγκος Γιώργος

Ελεύθερος Επαγγελματίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος 2ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου και Πρόεδρος ΑΕΚ Κατσαμπά.

Χρονάκη –Δαφέρμου Φιλαρέτη

Φιλόλογος. Έχει διατελέσει Διευθύντρια Γυμνασίου. Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων.

«Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσουμε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω αλλά και όλους εκείνους που έρχονται στην Δημοτική μας Κίνηση για να προσφέρουν εθελοντικά χωρίς να είναι υποψήφιοι Δημοτικοί ή Διαμερισματικοί Σύμβουλοι.

Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη αισιοδοξία όταν βλέπω την προοπτική που υπάρχει μέσα από την παραγωγή έργου αυτής της ομάδας των συνεργατών μας.

Υπάρχει ένας πλούτος ιδεών και προτάσεων από τα πιο απλά, μέχρι τα πιο σύνθετα θέματα της πόλης. Υπάρχει ένα δίκτυο ανθρώπων που καλύπτει κάθε περιοχή και κάθε κοινωνική κατηγορία της πόλης μας.

Είμαστε παντού και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να νοικοκυρέψουμε τις γειτονιές μας, για να συνδράμουμε το ντόπιο παραγωγό και επιχειρηματία, και να καταστεί ο Δήμος πραγματικός συμπαραστάτης του πολίτη. Για να κάνουμε το Ηράκλειο, το διαμάντι της Μεσογείου. Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ορμή και αισιοδοξία. Ναι, μπορούμε, και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί», κατέληξε ο κ. Κουράκης.

ΠΗΓΗ neakriti.gr

Διαβάστε επίσης

Πιστεύετε ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα επηρεάσει την ψήφο των πολιτών;