ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Μεγάλη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τα εξοπλιστικά!

Μεγάλη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τα εξοπλιστικά!

Υπό άκρα μυστικότητα, το βράδυ της Παρασκευής (11/12/2015) πραγματοποιήθηκε εισβολή στο σπίτι επικεφαλής μεγάλης ξένης τράπεζες από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με εντολή εισαγγελέα!

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το liberal, η έρευνα τελεί σε γνώση του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης και αρμόδιου για θέματα διαφθοράς Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Στο στόχαστρο βρίσκονται στοιχεία φωτιά για τα εξοπλιστικά.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η έρευνα σχετίζεται με την δραστηριότητα πρώην πολιτικών, των οποίων διερευνάται η πιθανή εμπλοκή τους σε περίπτωση δωροδοκίας για την επιλογή συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων. Πρόκειται για υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει το ζωηρό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και να μονοπωλήσει την ειδησεογραφία, λόγω της εμπλοκής επώνυμων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Εφόσον προκύψουν στοιχεία θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις στις αμέσως επόμενες ημέρες και γι αυτό κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικεία στελέχους του μεγάλου τραπεζικού Ομίλου του εξωτερικού.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι οι έρευνες διεξάγονται παράλληλα με αντίστοιχες έρευνες από υπηρεσίες άλλων χωρών, των οποίων η συνδρομή έχει ζητηθεί.

Σχετικές ειδήσεις