ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέτη Ντροπή! Ο πρωθυπουργός που συλλαμβάνει τους καστανάδες

Σκέτη Ντροπή! Ο πρωθυπουργός που συλλαμβάνει τους καστανάδες

Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου έχει χάσει πλέον κάθε έλεγχο και κάθε ηθική νομιμοποίηση και λειτουργεί υπό καθεστώς πανικού, επιβάλλοντας συνθήκες κρατικής τρομοκρατίας σε απλούς ανθρώπους και βιοπαλαιστές - Χωρίς ίχνος ντροπής συλλαμβάνουν βιοπαλαιστές και πλανόδιους την ώρα που οι νταβατζήδες κυκλοφορούν ελεύθεροι με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν από λίγες μέρες οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ επέβαλλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ηλικιωμένη γυναίκα που πωλούσε στη λαϊκή μαϊντανό και καρότα, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής 11/12/2015 στη Θεσσαλονίκη η «πρώτη φορά Αριστερά» ξεπέρασε κάθε όριο απανθρωπιάς, όταν 13 αστυνομικοί συνέλαβαν 60χρονο καστανά για παρεμπόριο και απείθια στις αρχές.

Η σύλληψη του καστανά στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση και οργή η οποία αποτυπώνεται στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

13 αστυνομικοί επιστρατεύθηκαν για να τον συλλάβουν με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να λιποθυμήσει.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της σύλληψης του 60χρονου

Όχι δεν θα υπερασπιστούμε τον 60χρονο και την περίπτωση του να είναι παράνομος.

Όμως δεν είναι δυνατόν σε μια χώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι εκδότες και καναλάρχες με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, σε μια χώρα που όλοι οι εμπλεκόμενοι για τα σκάνδαλα της Siemens σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο Κολωνάκι και στη Μύκονο, σε μια χώρα που οι κατηγορούμενοι για τις μίζες των εξοπλιστικών έχουν πληρώσει ευτελείς αποζημιώσεις και συνεχίζουν με κομπίνες να τρώνε με δέκα μασέλες, το κράτος να ασκεί τρομοκρατία σε βιοπαλαιστές που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο.

Όχι, αυτό δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους και δεν μπορεί να το δεχθεί κανένας λογικός άνθρωπος.

Διαβάστε εδώ για το πρόστιμο 5.000 σε υπερήλικη που πουλούσε μαϊντανό

Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του ήρθαν στην εξουσία με τις ψήφους των καστανάδων, με τις ψήφους των εργαζομένων στις λαϊκές, με τις ψήφους των μεροκαματιάρηδων και των αδικημένων που πίστεψαν ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα κυνηγήσει τους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν δεκάρα τσακιστή εδώ και σαράντα χρόνια.

Ο κ. Τσίπρας και ο συνέταιρός του ο κ. Καμμένος κέρδισαν δυο φορές τις εκλογές υποσχόμενοι στο φτωχό λαό ότι «θα βάλουν φυλακή όλα τα λαμόγια» και ότι θα ταράξουν στη νομιμότητα τους νταβατζήδες και τους μεγαλοκαναλάρχες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες της διαπλοκής.

Ο συνέταιρός του, ο κ. Καμμένος, ούρλιαζε στις δημόσιες εμφανίσεις του ότι θα τους βάλει φυλακή όλους και ότι θα πληρώσουν όλα όσα έφαγαν...

Η ανικανότητα και των δυο να πράξουν έστω και στο ελάχιστο αυτά τα οποία δεσμεύτηκαν δεν έχει πολιτικό προηγούμενο.

Μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για να πατάξουν τη διαπλοκή, αλλά αντίθετα κάνουν τα στραβά μάτια για δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς που έχουν συνταράξει το πανελλήνιο.

Δεν τολμούν να ελέγξουν ούτε τα δικά τους στελέχη για τα οποία υπάρχουν στοιχεία φοροδιαφυγής και εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός ότι το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».

Μιλώντας το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, κατά σύμπτωση, σε μια αποστροφή της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του θα βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά...

Τι εννοούσε;

Ότι θα κυνηγάει τους καστανάδες επειδή φοβάται το εφοπλιστικό λόμπι και τους μεγαλοεργολάβους;

Τι μήνυμα ήθελε να στείλει λέγοντας ότι αυτός θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;

Μήπως ότι θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που σε λίγο καιρό θα στέλνει τα ΜΑΤ να ξεσπιτώνουν τους πολίτες για λογαριασμό των ξένων funds στα οποία άνοιξε την πόρτα;

Διότι αν δεν έχετε αντιληφθεί, το επόμενο βήμα θα είναι αυτό.

Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του Γ. Σταθάκης και Ευκλ. Τσακαλώτος πούλησαν την Παρασκευή 12/12/2015 τα κόκκινα δάνεια των Ελλήνων για 1 δισεκατομμύριο ευρώ και δεν άνοιξε... ρουθούνι. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Το μέλλον προβλέπεται σκληρό και... άγριο.

Με μαθηματική ακρίβεια η πρώτη κυβέρνηση αριστεράς οδηγεί το λαό όχι μόνο στην εξαθλίωση, αλλά και σε μια κοινωνική έκρηξη άνευ προηγούμενου.

Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι αυτός ο τόπος δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να επιβιώσει όσο κυβερνάται από πολιτικούς απατεώνες και σαλτιμπάγκους.

Μετρώντας τις κυβερνήσεις των μνημονίων διαπιστώνεται εύκολα ότι στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους.

Η κοινωνική ηρεμία που υπάρχει αυτή την περίοδο ξεγελά τους κυβερνώντες που νομίζουν ότι ο λαός θα εξακολουθεί να περπατά και να σέρνεται με το κεφάλι σκυμμένο.

Αρκεί μια σπίθα για να ανάψει το φυτίλι και ο Τσίπρας παίζει με τα σπίρτα χωρίς να ξέρει...

Σχετικές ειδήσεις