ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μέγαρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Μέγαρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Εξαμελής σπείρα που διέπραξε περισσότερες από 50 κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε παραλιακές περιοχές των Μεγάρων, εξαρθρώθηκε από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στον Λουτρόπυργο, τρεις δράστες, ηλικίας 17, 21 και 31 ετών, ενώ αναζητούνται ισάριθμοι συνεργοί τους. Σημειώνεται ότι έως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί 53 περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, από τα μέσα Ιουνίου του 2019 διέπρατταν συστηματικά κλοπές από σταθμευμένα οχήματα. Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, πήγαιναν σε χώρους στάθμευσης κοντά σε παραλίες εντόπιζαν οχήματα και, είτε σπάζοντας τα παράθυρα, είτε παραβιάζοντας τις κλειδαριές, αποκτούσαν πρόσβαση στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν τσάντες, σακίδια και πορτοφόλια που περιείχαν διάφορα τιμαλφή, κάρτες, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 2.050 ευρώ, καθώς και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προσφυγικό: Σε οριακό σημείο η Μυτιλήνη – Έφτασαν 243 άτομα σε 14 ώρες (pics+vid)

Σειρήνες πολέμου θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα - Δείτε γιατί και πότε

Σχετικές ειδήσεις