ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μακελειό στις Θεσπιές: Από συνέταιροι... εχθροί - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της τραγωδίας

Μακελειό στις Θεσπιές: Από συνέταιροι... εχθροί - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της τραγωδίας
Intimenews.gr

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το «παζλ» της υπόθεσης με το το άγριο φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση με το μακελειό στις Θεσπιές ανάμεσα σε δυο εταιρείες σεκιούριτι, με θύμα έναν πατέρα και έναν γιο, ενώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας ακόμη άνδρας.

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσαν νεκροί πατέρας και γιος, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται συγγενικό τους πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θύματα είναι ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι και η όλη συμπλοκή φέρεται να προήλθε από αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων δύο εταιρειών.

Συνολικά έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα για το άγριο έγκλημα.

Από συνέταιροι... εχθροί

Η κόντρα που υπέβοσκε εδώ και χρόνια άναψε το μεσημέρι της Παρασκευής με τραγικές συνέπειες. Οι σφαίρες έξω από Γενικό Λύκειο Θεσπιών και ευτυχώς που οι μαθητές είχαν σχολάσει γιατί διαφορετικά ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα.

Και οι δυο εταιρίες ήθελαν το συγκεκριμένο σημείο στο σχολείο που ήταν στο κέντρο του χωριού για να διαφημίζονται καλύτερα. Στο παρελθόν ήταν μαζί και είχαν την ίδια εταιρία, αλλά στη συνέχεια χώρισαν και από τότε άρχισε η αντιπαλότητα.

Όπως αναφέρουν φίλοι των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο πριν από δύο χρόνια είχε γίνει ένα ακόμη έντονο σκηνικό μεταξύ των δύο πλευρών στις Αλυκές Βοιωτίας. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ εξετάζεται και το γεγονός αν στο περιστατικό συμμετείχαν και άλλα άτομα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν έξω από το 3ο Λύκειο, όταν τρία άτομα, επιχείρησαν να τοποθετήσουν πινακίδα ότι το σχολείο φυλάσσεται από τη δική τους εταιρεία.

Εκεί όμως τους είχαν στήσει ενέδρα, σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, τέσσερα άτομα, από ανταγωνιστική εταιρεία που επέβαιναν σε βανάκι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας, κατέθεσε ότι άνοιξαν πύρ και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Από τις σφαίρες τους έπεσαν νεκρά δύο άτομα, από την πρώτη εταιρεία φύλαξης, πατέρας και γιος 65 και 32 ετών, ενώ τραυματίστηκε και ένας 52χρονος συγγενής τους.

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Διευθυντής του σχολείου, στην εισόδο του οποίου έγινε η αιματηρή συμπλοκή. Όπως αναφέρει, τρομάζει και μόνο στην ιδέα ότι το περιστατικό θα μπορούσε να έχει συμβεί όταν το σχολείο ήταν γεμάτο με παιδιά.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το Star Κεντρικής Λαμίας, τρία άτομα επιχείρησαν να τοποθετήσουν πινακίδα στο σχολείο. Εκεί τους είχαν στήσει ενέδρα τέσσερα άτομα από την ανταγωνιστική εταιρεία, που επέβαιναν σε βανάκι.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Από τους πυροβολισμούς στις Θεσπιές Βοιωτίας έπεσαν νεκροί ένας 66χρονος και ένας 34χρονος- πατέρας και γιος- ενώ τραυματίστηκε 50χρονος συγγενείς τους. Παράλληλα, τραυματίστηκε και ο 33χρονος γιος του ιδιοκτήτη της άλλης εταιρείας security.

Ενας άλλος αυτόπτης μάρτυρας έδωσε διαφορετική περιγραφή των γεγονότων στις Θεσπιές Βοιωτίας.

«Ο γιος του ιδιοκτήτη της εταιρείας σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον γιο του άλλου. Στη συνέχεια, ο πατέρας του παιδιού που πυροβολήθηκε όρμησε, πήρε το όπλο και σκότωσε και το παιδί και τον πατέρα του, ενώ τραυμάτισε τον ανιψιό του», περιέγραψε στο Star Κεντρικής Λαμίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ανείπωτη τραγωδία για σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας

ΟΠΕΚΑ: Μπαράζ πληρωμών τις επόμενες ημέρες - Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Σχετικές ειδήσεις