ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις - Αδέλφια δολοφόνησαν τον 45χρονο ιδιοκτήτη ταχυφαγείου

Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις - Αδέλφια δολοφόνησαν τον 45χρονο ιδιοκτήτη ταχυφαγείου
thestival.gr

Να ταυτοποιήσει όλους τους δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία.

Από τους τέσσερις δράστες που ταυτοποιήθηκαν, όλοι τους αδέρφια, σύμφωνα με το thestival.gr συνελήφθησαν οι τρεις.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο της επιχείρησης, οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας από αυτούς κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Έτσι έγινε η δολοφονία

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 19:00 του Σαββάτου, ο 32χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τα αδέλφια του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα.

Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα από τα αδέρφια να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου.

Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου ωστόσο, λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.