ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Υπόθεση-σοκ στη βόρεια Ελλάδα: Σάτυρος απέσπασε προσωπικές φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού

Υπόθεση-σοκ στη βόρεια Ελλάδα: Σάτυρος απέσπασε προσωπικές φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού

Υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, είχε προηγηθεί καταγγελία σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης του διαδικτύου, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε ανήλικη πλήθος αρχείων με εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου και ακολούθως κατάφερε να αποσπάσει προσωπικές της φωτογραφίες.

Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε άμεση ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης και κατόπιν επικοινωνίας με τον διαχειριστή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και τις εμπλεκόμενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας και ο τόπος διαμονής του αλλοδαπού.

Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση και η σχηματισθείσα σε βάρος δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Στα 99 πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα - 10 νέα ανακοινώθηκαν σήμερα (11/03)

Σοκ στον Έβρο: Τούρκοι πυροβόλησαν πάνω από τζιπ του Ελληνικού Στρατού

Σχετικές ειδήσεις