ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κορωνοϊός: Νέο σχέδιο αστυνόμευσης - Περισσότεροι αστυνομικοί στους δρόμους με εντολή Χρυσοχοΐδη

Κορωνοϊός: Νέο σχέδιο αστυνόμευσης - Περισσότεροι αστυνομικοί στους δρόμους με εντολή Χρυσοχοΐδη

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Λευτέρης Οικονόμου έδωσαν οδηγίες για ένα νέο σχέδιο αστυνόμευσης με βάση τα νέα δεδομένα στη ζωή των πολιτών.

Εντολή για αύξηση των περιπολιών, έντονη παρουσία των αστυνομικών στον δρόμο μέρα και νύχτα, αλλά και τη μετάθεση αστυνομικών από τα επιτελεία σε θέσεις επιχειρησιακές έδωσε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. μετά το κλείσιμο καταστημάτων λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε στο αρχηγείο της Κατεχάκη, σύμφωνα με την αστυνομική συντάτρικα του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Λευτέρης Οικονόμου έδωσαν οδηγίες για ένα νέο σχέδιο αστυνόμευσης με βάση τα νέα δεδομένα στη ζωή των πολιτών.

Επίσης, δεδομένου ότι έχουν κοπεί οι άδειες των αστυνομικών, από το βράδυ της Τετάρτης όσοι αστυνομικοί επέστρεψαν στις εργασίες τους θα πρέπει να εμφανιστούν σε αστυνομικά τμήματα ή σε άλλες υπηρεσίες και να στελεχώσουν ομάδες περιπολιών.

Το σχέδιο αστυνόμευσης προβλέπει έντονη παρουσία της αστυνομίας γύρω από μεγάλα πολυκαταστήματα και εμπορικούς δρόμους για την αποφυγή ληστρικών επιθέσεων από κακοποιούς που θα σκεφτούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι τα καταστήματα τα είναι κλειστά και δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στους δρόμους.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μάλιστα, ήταν κάθετος στην εντολή να αφήσουν τα γραφεία οι αστυνομικοί και αυτές τις ώρες -όσο γίνεται- να βρίσκεται στον δρόμο μεγαλύτερη δύναμη της αστυνομίας.

Πηγή: cnn.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σας αφορά! Πόσοι έχουν τα συμπτώματα στην Ελλάδα – Αναλυτικοί χάρτες

Κορονοϊός: Δείτε ΕΔΩ αν δικαιούστε το επίδομα των 800 ευρώ