ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίκαλα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 16χρονης Μαρίας - Τι δήλωσε η ιατροδικαστής

Τρίκαλα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 16χρονης Μαρίας - Τι δήλωσε η ιατροδικαστής

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή (17/07) η νεκροψία - νεκροτομή της 16χρονης κοπέλας, η οποία πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε νεκρή στον Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Η άτυχη κοπέλα, είχε βρεθεί νεκρή το πρωί της Τετάρτης σε λόφο της πόλης των Τρικάλων.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η 16χρονη, «έφερε βαριές κακώσεις στο κρανίο και στο θώρακα συμβατές με πτώση εξ' ύψους», ενώ τόνισε ότι αναμένονται οι τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, οι έρευνες τις Αστυνομίας συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε το κορίτσι στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου εντοπίστηκε η άτυχη 16χρονη, στη gallery που ακολουθεί:

Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Η κηδεία της 16χρονης θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (17/07) στις 18.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας στα Τρίκαλα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έδωσε κατάθεση και νεαρός 27 ετών ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και να την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας είχε εξ αρχής πει ότι «δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο», ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου καθώς η 16χρονη άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

H έρευνα θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα από το «άνοιγμα» του κινητού τηλεφώνου του κοριτσιού, τις τηλεφωνικές επαφές και τα συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Trikalavoice.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2020: Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων