ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι αποκαλύψεις, το οργανωμένο έγκλημα και το σπαρακτικό αντίο του Τύπου

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι αποκαλύψεις, το οργανωμένο έγκλημα και το σπαρακτικό αντίο του Τύπου
Glomex

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι αποκαλύψεις που είχε κάνει ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης πριν την εκτέλεση. Ποιοι βλέπουν το κύκλωμα της νύχτας πίσω από τη δολοφονία του. Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων και των συνεργατών του.

Όλη η Ελλάδα «πάγωσε» από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04) έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο 53χρονος δημοσιογράφος δέχθηκε 10 σφαίρες από απόσταση ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ακαιριαία. Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δυο δραστών όσο και για τον εντοπισμό αυτών που έδωσαν την εντολή για να εκτελεστεί ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τον δημοσιογράφο από την Κηφισιά, όπου εδρεύει το κανάλι Star στο οποίο εργαζόταν, μέχρι και το σπίτι του, όπου και τον εκτέλεσαν. Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει μια σειρά αποκαλύψεων για δολοφονίες που είχαν να κάνουν με το κύκλωμα της νύχτας, γεγονός που έχει κάνει ακόμα και έμπειρους συναδέλφους του να στρέφουν εκεί τις υποψίες τους για το ποιοι τον ήθελαν νεκρό.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star, οι αξιωματικοί που διερευνούν την έρευνα κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου. Οι έρευνες έχουν στραφεί προς το κύκλωμα της νύχτας και το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών και εκεί αναζητούν τόσο τους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης.

Αντίστοιχη ήταν η άποψη και του πολύπειρου αστυνομικού συντάκτη, Πάνου Σόμπολου. Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, ο τρόπος της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ δείχνει το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Την ίδια στιγμή, όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος πενθεί για τη δολοφονία του συναδέλφου. Τα μηνύματα των φίλων αλλά και των άμεσων συνεργατών του, είναι συγκλονιστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Ζωσμένη» με 1.350 μολύνσεις η Αττική - «Πονοκέφαλος» η Θεσσαλονίκη