ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Στο μικροσκόπιο μήνυση του επιχειρηματία κατά των πιθανών δολοφόνων του

Δολοφονία Ζάκυνθος

Σε μια μήνυση που είχε υποβάλει πριν από 11 μήνες στρέφονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει μήνυση που υπέβαλε πριν από 11 μήνες ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Ζάκυνθο την περασμένη Παρασκευή.

Στη μήνυση ο επιχειρηματίας κατονόμαζε εκείνους που θεωρούσε ως δράστες του «πρώτου» συμβολαίου θανάτου με το οποίο έχασε τη ζωή του η 37χρονη γυναίκα του.

Παράλληλα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν εκ νέου μια έγγραφη αναφορά «φόβου» εκτέλεσής του την οποία ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, είχε υποβάλει 15 ημέρες πριν την δολοφονία του.

Στη μήνυση που είχε υποβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου 2020 ο επιχειρηματίας κατονόμαζε δια του δικηγόρου συνολικά 8 άτομα ως ηθικούς-φυσικούς και συνεργού στην ενέδρα που στήθηκε σε βάρος του στις 9 Ιουνίου 2020 όταν, τότε, είχε χάσει τη ζωή της η σύζυγός του και ο ίδιος είχε τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναμένεται να εξετάσει το άλλοθι των 8 αυτών προσώπων αλλά και να προχωρήσει στην άρση απορρήτου των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανακαλύψουν πώς έφτασε στη Ζάκυνθο το κλεμμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο το οποίο οι δράστες χρησιμοποίησαν στην φονική ενέδρα της Παρασκευής.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 31 Μαρτίου και έφερε κλεμμένες πινακίδες με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν αυτοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία να χρησιμοποίησαν κάποιο φορτηγό για να μεταφέρουν το όχημα στο νησί του Ιονίου προκειμένου να μην καταγραφεί η κίνησή του από σταθμό διοδίων ή από λιμάνι αλλά και προκειμένου να αποφύγουν ελέγχους που θα αποκάλυπταν τις παρανομίες του συγκεκριμένου οχήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Χτυπά ξανά το κουδούνι σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια – Επιστροφή με όπλο τα self test