ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο από τους «Μπόνι και Κλάιντ» του Μενιδίου – Συνελήφθη ξανθιά «λησταρχίνα»

Μενίδι ληστεία

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του ζευγαριού που «χτυπούσε» καταστήματα στο Μενίδι και άλλες περιοχές στη δυτική Αττική , φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Οι σύγχρονοι… Μπόνι και Κλάιντ, όπως τους χαρακτήριζαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που θυμήθηκαν την ομώνυμη ταινία, κατηγορούνται ότι διέπραξαν εφτά ληστείες σε Μενίδι και Χαϊδάρι.

Πρόκειται για έναν άντρα και μία ξανθιά γυναίκα, που συνελήφθησαν από τους άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται μία από αυτές τις ληστείες σε φαρμακεία, στα οποία είχαν... αδυναμία οι ληστές. Με την απειλή μαχαιριού τρομοκρατούν τις υπαλλήλους.

Πετάνε μπροστά τους μία μαύρη σακούλα και τους ζητάνε τις εισπράξεις. Έντρομες οι υπάλληλοι παίρνουν τα μετρητά από το ταμείο, τα βάζουν στη σακούλα και τότε το ζευγάρι τρέπεται σε φυγή.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενιδίου συνέλαβαν το ζευγάρι και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία. Σε μία μόνο περίπτωση ο άντρας ληστής αποχωρίστηκε το ταίρι του.

Ήταν στην τελευταία ληστεία που διέπραξε (η 8η για τον ίδιο), με στόχο σούπερ μάρκετ, όπου πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο υπάλληλο για να αφαιρέσει τις εισπράξεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρέπει να κοιτούν μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου γιατί τα λάθη κοστίζουν...