ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απόπειρα απόδρασης στις φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενος έκοψε τα κάγκελα, τον εντόπισαν οι φρουροί

φυλακές κορυδαλλού
Αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές του Κορυδαλλού.
InTime / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φυλακές Κορυδαλλού: Το απόγευμα της Παρασκευής (03.12), ένας κρατούμενος επιχείρησε να αποδράσει, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την Εξωτερική Φρουρά και η απόπειρα στέφθηκε από αποτυχία.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν και διαπιστώθηκε απόπειρα απόδρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Αφγανός κρατούμενος έκοψε τα κάγκελα της περίφραξης και επιχείρησε να αποδράσει, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την Εξωτερική Φρουρά του καταστήματος κράτησης.

Το αποτέλεσμα ήταν να σημάνει συναγερμός, με τους άνδρες της Εξωτερικής Φρουράς και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να ακινητοποιούν τον επίδοξο δραπέτη. Ωστόσο, υπήρξε ανησυχία για ενδεχόμενη μαζική απόπειρα απόδρασης, γι’ αυτό και στο εσωτερικό των φυλακών Κορυδαλλού μπήκε για έλεγχο η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών, ενώ περιμετρικά αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.

Να σημειώσουμε ότι η απόπειρα απόδρασης γίνεται λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση συνδικαλιστών ( σ.σ. της Π.Ο.Υ.Ε.Φ.), που ανέφερε ότι φρουρούνται μόλις τέσσερις στις είκοσι υπερυψωμένες σκοπιές, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: Τρεις μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για όλους τους ενήλικες

Επίσκεψη Πάπα: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. – Όλα τα μέτρα

ΕΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καρβέλα που «έσβησε» από καρκίνο, γιατί δεν πήγαινε στο γραφείο