ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Το «τέρας» της Ανδραβίδας: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις μίσους - «Χίτλερ αναστήσου...»

Το «τέρας» της Ανδραβίδας: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις μίσους - «Χίτλερ αναστήσου...»

Σοκαρισμένη παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις γύρω από το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, με θύματα δύο γονείς 32 και 37 ετών και τα δύο από τα τρία παιδάκια τους 2 και 3 ετών. 

Δολοφόνος είναι ο 60χρονος Δ.Β. κάτοικος Ανδραβίδας και ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέμενε η οικογένεια. Ο δράστης συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, έπειτα από επιχείρηση στο σπίτι του, όπου είχε ταμπουρωθεί.

Πλέον, οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση και να διαπιστώσουν αν τα κίνητρα του δράστη ήταν ρατσιστικά, αφού τα θύματα ήταν αλλοδαποί, με τον ίδιο να δηλώνει ότι το έκανε γιατί του χρωστούσαν τα ενοίκια.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και τα ηλεκτριονικά ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος συχνά εκφράζονταν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον αλλοδαπών αλλά και Ρόμα.

Γράφει συγκεκριμένα σύμφωνα, με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι».

Ενώ, σε ακόμη μια ανάρτηση του αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα του εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!