ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κουσουλός στο Newsbomb: Η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους - «Κλειδί» η Τζωρτζίνα, έγιναν σοβαρά λάθη

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Πάτρα
«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Πάτρα
Intimenews

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να λύσει τον «γρίφο» στο θρίλερ της Πάτρας.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει τις τελευταίες εβδομάδες το θρίλερ της Πάτρας, καθώς μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες πληροφορίες τόσο για τους γονείς των άτυχων κοριτσιών, όσο και για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασαν πριν φύγουν από τη ζωή.

Ένας δημοσιογράφος που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση από την πρώτη ημέρα και είναι σε θέση να γνωρίζει αρκετά πράγματα είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ», Πέτρος Κουσουλός. Το «σημάδι» που δείχνει παιδοκτονία, ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας την Κυριακή, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι «είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στο τέλος της ημέρας οι αρμόδιοι επιστήμονες θα καταφέρουν να συνδέσουν τους τρεις θανάτους, διότι, όπως χαρακτηριστικά λένε, όλοι επήλθαν εν μέσω πνευμονικού οιδήματος».

Για πολλούς, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Κουσουλός, η υπόθεση έχει λήξει. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο.

Πέτρος Κουσουλός στο Newsbomb.gr:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι τοξικολογικές εξετάσεις θα έχουν ολοκληρωθεί –κατά την πιθανότερη εκδοχή- μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα καταλήξουν σε συμπέρασμα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε μαζί του και τον ρώτησε πότε θεωρεί ότι θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση αλλά και τι εννοούσε με την ατάκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως σε αυτή την υπόθεση έχουν γίνει όλα λάθος.

«Δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητος πότε θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημοσιογραφική έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους», τόνισε αρχικά. «Πρώτα πρέπει να βγει στη δημοσιότητα επίσημα η αιτία του θανά του της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια να δούμε πώς θα κινηθεί το Ανθρωποκτονιών», πρόσθεσε.

Όσον αφορά για τα λάθη στην υπόθεση, ο έμπειρος δημοσιογράφος έκανε ξανά λόγο για «σοβαρές αστοχίες στις ιατροδικαστικές εκθέσεις για τα δύο παιδιά» που έφυγαν πρώτα από τη ζωή, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή η «Μπαμ» έγραφε ότι:

  • «Η Τζωρτζινα, μετά την ανακοπή που υπέστη στις 11 Απριλίου, διερευνήθηκε από καρδιολόγους και πλήθος άλλων ιατρών, υποβλήθηκε σε πολλαπλές εξετάσεις και δεν διαπιστώθηκε καμία παθολογική αιτία ικανή να προκαλέσει ανακοπή. Άρα τα αίτια της ανακοπής θα πρέπει να αναζητηθούν σε εξωτερική επίδραση και η απόφραξη των αεροφόρων οδών είναι γνωστό ότι προκλαεί ασφυξία και ανακοπή.
  • Η Μαλένα απεβίωσε στις 13 Απριλίου 2019, νοσημελευόμενη και ενώ είχαν προηγηθεί εξετάσεις πνευμονολογικές και αιματολογικές και καμία εσωτερική παθολογία δεν είχε διαγνωστεί, ικανή να προκαλέσει θάνατο εν μέσω έντονου πνευμονικού οιδήματος.
  • Η Ίριδα ανευρέθη στην κούνια της με ένα πανάκι με κηλίδες από αίμα, όπως η ίδια η κυρία Πισπιρίγκου είπε στην τηλεόραση και στην εκπομπή της κυρίας Νικολούλη και ενώ είχε τραύμα στο εσωτερικού του στόματος».

Θρίλερ στην Πάτρα: Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε μόνος του τα όργανα της Ίριδας στα Ιωάννινα

Απαντήσεις σχετικά με το γεγονός ότι ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είχε μεταφέρει μόνος του τα όργανα της μικρής Ίριδας στα Ιωάννινα, προκειμένου να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση, έδωσε σήμερα Τρίτη ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας των τριών παιδιών, μετά τον θάνατο της Ίριδας στις 21/3/21 μέσα στην κούνια της, μετέφερε ο ίδιος τα όργανα του παιδιού του στην παθολογανατόμο που θα διενεργούσε την εξέταση, οδηγώντας μάλιστα ιδιωτικό φορτηγό της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Ωστόσο, τα όργανα έπρεπε βάσει πρωτοκόλλου να μεταφερθούν από την αστυνομία, αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό για λίγες μέρες. Έτσι, ο πατέρας πρότεινε να πάει ο ίδιος τα όργανα στα Γιάννενα από την Πάτρα, όπως και έγινε δεκτό. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσαν επίσημες πηγές στο Tempo24.News.

Mε παρέμβαση του στην εκπομπή ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, μιλώντας για τη διαδικασία τόνισε πως δε φέρει ευθύνη η ιατροδικαστής για τον τρόπο μεταφοράς των οργάνων, αλλά αποκλειστικά η αρμόδια αστυνομική αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Πάτρα: Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε μόνος του τα όργανα της Ίριδας στα Ιωάννινα

Ελένη Μενεγάκη: «Μουδιασμένη» με τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – «Η καρδιά μου σφίγγεται»

Πάτρα: «Η Ρούλα πίστευε πολύ στη γλωσσοφαγιά - Πήγαινε για μπάνιο με το παιδί της στο νοσοκομείο»

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων

Πάτρα: Η νέα ανατριχιαστική μαρτυρία στο Πρωινό έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάσει on air!

Σχετικές ειδήσεις