ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: «Η Μαλένα ήταν νεκρή 10 λεπτά, πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώσει τους γιατρούς»

Πάτρα: «Η Μαλένα ήταν νεκρή 10 λεπτά, πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώσει τους γιατρούς»
Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν αυτός που έκανε ανάνηψη στη Μαλένα

Πάτρα: Γιατρός που κατέθεσε για την υπόθεση, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε χαρακτηριστικά να ενημερώσει τους γιατρούς μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας.

Μια ακόμα αποκάλυψη για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας έρχεται να δυσχεράνει τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, η κατάθεση ενός γιατρού του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», είναι αυτή που «καίει» την 33χρονη η οποία είναι ήδη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν αυτός που έκανε ανάνηψη στη Μαλένα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019, ενώ είχε προσπαθήσει να επαναφέρει και τη Τζωρτζίνα στη ζωή τον Ιανουάριο του 2022. Ο γιατρός υποστήριξε πως τον κάλεσαν να πάει στο νοσοκομείο όπου ήταν η μικρή Μαλένα και χρειάστηκε περίπου 10 λεπτά για να φτάσει. Όταν, όμως, έφτασε το παιδί ήταν ήδη νεκρό για περίπου 20 λεπτά. Αυτό που εκτίμησε ήταν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε περίπου ένα δεκάλεπτο να ενημερώσει τους γιατρούς για τον θάνατο του παιδιού.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η Μαλένα είχε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, δείγμα της μεγάλης καθυστέρησης να ενημερωθούν οι γιατροί, όπως ανέφερε.

Εν τω μεταξύ, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να απάντησε στην απουσία ρινικού οξυγόνου από τη μικρή Τζωρτζίνα. Η πλευρά της 33χρονης, σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, αναφέρει ότι το παιδί είχε αφαιρέσει μόνο του το οξυγόνο καθώς έκανε σπασμωδικές κινήσεις.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο διάλογος με την Τζωρτζίνα πριν την πρώτη ανακοπή

Η εκπομπή του Alpha T-Live έφερε στο φως ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται να μιλάει η εννιάχρονη Τζωρτζίνα τέσσερις μέρες προτού υποστεί την μεγάλη ανακοπή που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει τετραπληγική.

Σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου, το υλικό έχει καταγραφεί από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου περίπου στις 09.35 το πρωί, την ημέρα που η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Η εισαγωγή της εννιάχρονης έγινε μεταξύ 09:00-10:00 που σημαίνει ότι η 33χρονη μητέρα κατέγραψε την συνομιλία της με το κοριτσάκι είτε λίγο πριν μπουν στο νοσοκομείο είτε λίγα λεπτά μετά.

Στο ηχητικό ακούγεται η κατηγορούμενη -πλέον- μητέρα να ρωτά την Τζωρτζίνα γιατί δέχτηκε να έρθει ο Μάνος Δασκαλάκης να την δει στο νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα αρνούνταν.

Ο διάλογος που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα

- Ρούλα: Να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί είπες να μπει ο μπαμπάς μέσα κι εμένα μου έλεγες όχι. Γιατί μόλις τον είδες είπες ναι;
- Τζωρτζίνα: Γιατί στο τηλέφωνο σε άκουσα ότι σου έλεγε με το ζόρι να μπει εδώ μέσα και του είπα «εντάξει καλά για λίγο».
- Ρούλα: Ναι.
- Τζωρτζίνα: Για να μη σου φωνάζει ξανά να μπει με το ζόρι.
-Ρούλα: Τζωρτζίνα μου όμως όταν λέμε όχι, μετά, μόλις έρχεται μην του το αλλάζεις γιατί νομίζει ότι λέω ψέματα.
- Τζωρτζίνα: Μα δεν λες ψέματα.
- Ρούλα: Εγώ το ξέρω ότι δε λέω ψέματα. Αυτός όμως νομίζει ότι εγώ σε βάζω για να μην θέλεις να τον δεις. Εγώ όμως δε σου είπα όποτε θέλεις, εγώ δε σου λέω να τον παίρνεις για καληνύχτα αγάπη μου;
- Τζωρτζίνα: Ναι. Και εγώ σου λέω όχι ναι, όχι ναι.
- Ρούλα: Όχι, ναι – όχι ναι. Σε έχω αφήσει ποτέ εγώ;
- Τζωρτζίνα: Όχι.
- Ρούλα: Ωραία.
- Τζωρτζίνα: Θα κοιμηθώ με κουβέρτα. Τέλεια! Ωραία θα περάσουμε και σήμερα.
- Ρούλα: Γιατί, με τι ήθελες να κοιμηθείς
- Τζωρτζίνα: Με τηλεόραση.
- Ρούλα: Με τηλεόραση; Να σου πάρω μία.
- Τζωρτζίνα: Τι εννοείς μία;
- Ρούλα: Τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Δασκαλάκης: Απαντά με εξώδικο στη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι αναφέρει