ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανατροπή στη Νέα Ιωνία: Δεν επιβεβαιώνει την 38χρονη ο ιατροδικαστής

Ανατροπή στη Νέα Ιωνία: Δεν επιβεβαιώνει την 38χρονη ο ιατροδικαστής
Eurokinissi

Την απόλυτη κόλαση υποστηρίζει πως ζούσε μια 38χρονη στη Νέα Ιωνία, η οποία επί πέντε ημέρες βιαζόταν υπό την απειλή όπλου από τον σύντροφό της. Διαφορετική είναι η εικόνα του ιατροδικαστή 

Σε αναμονή του πορίσματος βρίσκονται οι αρχές για την καταγγελία 38χρονης στη Νέα Ιωνία η οποία κατήγγειλε πως ο επί 8 χρόνια σύντροφός της την κρατούσε αλυσοδεμένη και τη βίασε απειλώντας την με όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες το βράδυ στην 38χρονη, φέρεται πως δεν προκύπτουν ευρήματα κακοποίησης.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται και το πόρισμα από το οποίο θα προκύψει μια πιο σαφής εικόνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης ο 58χρονος σύντροφός της, την κρατούσε αλυσοδεμένη σε σπίτι στη Νέα Ιωνία για τουλάχιστον πέντε ημέρες και την βίαζε υπό την απειλή όπλου.

Η φρίκη που ζούσε η γυναίκα, έγινε ευτυχώς αντιληπτή το πρωί του Σαββάτου (01/10) όταν γείτονες του ζευγαριού άκουσαν τις κραυγές της 38χρονης και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και μπήκαν στην πολυκατοικία με τη βοήθεια ενός ενοίκου. Φτάνοντας στο διαμέρισμα, που τους υπέδειξαν, χτύπησαν το κουδούνι και άνοιξε ένας άνδρας, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είδαν στο βάθος του διαμερίσματος μια γυναίκα να τους κάνει νοήματα πως χρειάζεται βοήθεια και τότε μπήκαν στο σπίτι.

Τότε, η 38χρονη τους έδειξε ένα σημείο, στο οποίο υπήρχαν δύο όπλα, ένα εκ των οποίων μάλιστα, πολεμικό.

Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της τη βίασε το προηγούμενο βράδυ υπό την απειλή όπλου.