ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού κοπέλας

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού κοπέλας
Alpha/Glomex

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου να τρέχει να εξαφανιστεί, στην προσπάθειά του να βιάσει άλλη κοπέλα - Οι κάμερες ασφαλείας τον έχουν καταγράψει. 

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη που βίασε μια 34χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο και προσπάθησε να βιάσει άλλη μία κοπέλα.

Το βίντεο που εξασφάλισε ο ALPHA δείχνει τη διαδρομή του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με την περιγραφή, μια κοπέλα σταματά σε φανάρι επί της λεωφόρου Αμφιθέας. Ο επίδοξος βιαστής μπαίνει στο αυτοκίνητό της, καθώς εκείνη δεν είχε βάλει ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα πανικοβάλλεται αρχικά αλλά εκείνος απτόητος προσπαθεί να την οδηγήσει σε ένα απομακρυσμένο σημείο. Η κοπέλα, όμως, βάζει το χέρι στην κόρνα του αυτοκινήτου και οδηγεί το αυτοκίνητό της σε κοντινό πεζοδρόμιο, όπου ακριβώς μπροστά υπάρχει κατάστημα που διανυκτερεύει. Μόλις ακινητοποιεί το αυτοκίνητό της, βγαίνει από το όχημα και αρχίζει να ζητά βοήθεια. Ο δράστης βγαίνει επίσης από το αυτοκίνητο και αρχίζει να τρέχει προς τη λεωφόρο Αμφιθέας για να εξαφανιστεί. Οι κάμερες ασφαλείας από την καφετέρια τον έχουν καταγράψει όμως. Αφού εξαφανίζεται από τη λεωφόρο Αμφιθέας, βρίσκει σχεδόν μία ώρα αργότερα την 34χρονη και τη βιάζει.

Παλαιό Φάληρο: Πώς έπεσε θύμα βιασμού η 34χρονη

Σύμφωνα με την 34χρονη, ο δράστης την περίμενε στη στάση λεωφορείου περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα. Ο βιαστής με το τατουάζ στο δεξί χέρι την πλησίασε στη στάση του λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε στο άλσος που υπάρχει ακριβώς δίπλα. Οι κινήσεις του, όμως, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες που υπάρχουν στη στάση του Τραμ.

Η 34χρονη στην κατάθεσή της ανέφερε: «Κρατώντας μαχαίρι, με ανάγκασε να τον ακολουθήσω. Μόλις φτάσαμε στο πάρκο, μου κατέβασε το κολάν που φορούσα και με βίασε. Όταν ολοκλήρωσε την πράξη του, με ρώτησε: “Θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;”». Την ώρα εκείνη δεν υπήρχε κάποιος να βοηθήσει την 34χρονη. Η 34χρονη μετά τη φρίκη που έζησε, μάζεψε τα πράγματά της και γύρισε στη στάση. Ο εφιάλτης όμως δεν τελείωσε για εκείνη. «Πριν προλάβω να συνέλθω, με ακολούθησε και με πλησίασε ξανά. Είχε το θράσος να μου ζητήσει τον αριθμό του κινητού μου, αλλά αρνήθηκα να του τον δώσω. Τότε με απείλησε πως αν πω κάτι στην Αστυνομία, θα με σκοτώσει και έφυγε τρέχοντας».

Το προφίλ του βιαστή που «χτύπησε» στο Παλαιό Φάληρο

Το προφίλ του ατόμου που αναζητείται δείχνει στις Αρχές ότι πρόκειται για βιαστή που εάν δεν συλληφθεί άμεσα μπορεί να επαναλάβει τις φρικιαστικές πράξεις του, όπως έγραψε το Newsbomb.gr. Ο δράστης, ο οποίος είναι ηλικίας περίπου 40 ετών, βίασε την 34χρονη στις 4.00 το πρωί σε πάρκο δίπλα από στάση λεωφορείου, όπου η άτυχη γυναίκα περίμενε το λεωφορείο για να μεταβεί στην εργασία της στα Σπάτα.

Μετά το βιασμό δεν τράπηκε σε φυγή αλλά προσέγγισε ξανά το θύμα (το οποίο επέστρεψε έντρομο στη στάση του λεωφορείου) για να του ζητήσει το κινητό του τηλέφωνο, γιατί -όπως είπε- «ήθελε να γίνει η κοπέλα του».

Ο δράστης έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι στο δεξί του χέρι. Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει το προφίλ του και έχουν ξεκινήσει σαρωτικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαρακτηριστικά του βιαστή είναι τα παρακάτω: Ανάστημα 1,65-1.70, εύσωμος, λευκή επιδερμίδα, ηλικίας 40 ετών περίπου, κοντοκουρεμένος με καστανό χρώμα μαλλιών, στο δεξί του πήχη είχε τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι, με δύο γραμμές, τη μία γραμμή πιο φαρδιά από την άλλη, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μαύρου χρώματος, τζιν μαύρου χρώματος στενό και μαύρου χρώματος, αθλητικά παπούτσια και η ανάσα του μύριζε αλκοόλ.

Σχετικές ειδήσεις