ΕΛΛΑΔΑ

Φάληρο: Ψάχνουν τον βιαστή- Νέα καταγγελία για τον άνδρα με το τατουάζ

Φάληρο: Ψάχνουν τον βιαστή- Νέα καταγγελία για τον άνδρα με το τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού της 34χρονης – Ο δράστης είχε αποπειραθεί να βιάσει και άλλη γυναίκα το ίδιο βράδυ

 

Να βιάσει και άλλη γυναίκα είχε αποπειραθεί πριν επιτεθεί και βιάσει την 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο ο ένας 40χρονος περίπου άνδρας που αναζητείται από τις Αρχές.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έχουν στα χέρια τους την περιγραφή του δράστη από δύο καταγγελίες που έκαναν γυναίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, και δεύτερη γυναίκα παραλίγο να πέσει θύμα του καταζητούμενο για τον βιασμό της 34χρονης. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα που παρουσιάστηκε σήμερα στην Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο άνδρας της επιτέθηκε και εκείνη αντέδρασε βάζοντας τις φωνές και προσπάθησε να τον απωθήσει με κλωτσιές και μπουνιές. Η αντίδραση της μάλλον ξάφνιασε τον άγνωστο δράστη ο οποίος τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα η γυναίκα να γλιτώσει.

Όπως προκύπτει από τις περιγραφές των δύο γυναικών ο άνδρας που αναζητούν οι Αρχές είχε ύψος περίπου 1,70, ήταν εύσωμος με λευκή επιδερμίδα και περίπου 40 ετών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Πώς πλησίασε την 34χρονη

Σοκαριστική είναι η περιγραφή της 34χρονης που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του άνδρα που καταζητείται. Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης την περίμενε στη στάση του λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε πάρκο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση

Όταν έφτασαν στο πάρκο την ξάπλωσε στο έδαφος της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Η κοπέλα έντρομη έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεψε στην στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί ντράπηκε όπως είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 34χρονου θύματος, ο βιαστής την ακολούθησε και είχε το θράσος να πάει δίπλα της και να της ζητήσει τον αριθμό του κινητού της. Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο δράστης την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν πει κάτι στην αστυνομία και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας. Όταν απομακρύνθηκε αρκετά, η 34χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Κάθε φορά δίνει νέα στοιχεία η 12χρονη, λέει η ψυχολόγος της

Παλαιό Φάληρο: Εύσωμος και περίπου 40 ετών ο βιαστής της 34χρονης

Παλαιό Φάληρο: Βιασμός 34χρονης σε στάση λεωφορείου