ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Μεγάλη επιχείρηση των ΕΚΑΜ για επικίνδυνο κακοποιό - Κατασχέθηκαν πολλά όπλα

Ηλεία: Μεγάλη επιχείρηση των ΕΚΑΜ για επικίνδυνο κακοποιό - Κατασχέθηκαν πολλά όπλα

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση στην Ηλεία τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ισχυρές δυνάμεις με την ΕΚΑΜ από την Αθήνα, την ΟΠΚΕ Ηλείας και Αχαΐας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, στο πλευρό των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιδας, συνεργάστηκαν για να εντοπίσουν και να συλλάβουν διαβόητο κακοποιό στην Ηλεία αλλά και τους συνεργούς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επιχείρηση έγινε στα Δουνέικα και στα Καβάσιλα και μέχρι να ξημερώσει είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς, ενώ κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων.

Πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν πως η επιχείρηση αφορούσε κυρίως την υπόθεση της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο της Γαστούνης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, παρότι τηρούσαν σιγή ιχθύος και άφηναν να διαρρεύσει πως βρίσκονται στο σκοτάδι σε ότι αφορά τις έρευνες, είχαν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Χρειάστηκε όμως μια καλά οργανωμένη επιχείριση με ενισχύσεις έμπειρων δυνάμεων από την Αστυνομία για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου. Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχουν αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές.

Περισσότερα αναμένονται από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.