Νέο Ηράκλειο: Παρακολουθούσαν το ζευγάρι - «Φως» στο θάνατο του 95χρονου θα δείξει η ιατροδικαστική

Newsbomb

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 95χρονο νεκρό.
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας υπέργηρος στο Νέο Ηράκλειο, στο σπίτι του οποίου προσπάθησαν να μπουν διαρρήκτες - 

Στιγμές τρόμου φαίνεται πως έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Νέο Ηράκλειο με θύμα έναν 95χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου στη μία μετά το μεσημέρι, ο 95χρονος κάλεσε το 100 λέγοντας ότι έχουν μπει ληστές στο σπίτι του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και μέσα στο σπίτι βρήκαν νεκρό τον άτυχο άνδρα και δίπλα την 90χρονη σύζυγό του. Άμεσα κλήθηκε ιατροδικαστής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια πιθανότατα από μεγάλη ταραχή και τρόμο.

Η 90χρονη σύζυγος του άτυχου άνδρα υποστήριξε ότι μέσα στο σπίτι μπήκαν δύο άτομα χωρίς να τους πειράξουν. Όταν ο σύζυγός της πήρε τηλέφωνο την αστυνομία οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να παρακολουθούσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι προτού προχωρήσουν στη διάρρηξη.

Τι λέει κάτοικος στο Newsbomb.gr για τον 95χρονο που βρέθηκε νεκρός

Κάτοικος που γνώριζε τον 95χρονο μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε: «Μένω απέναντι, το μεσημέρι ήρθε ασθενοφόρο και παρέλαβε τον ηλικιωμένο, το περιστατικό έγινε περίπου στις 14:00. Έμαθα ότι έγινε διάρρηξη δεν ήξερα ακριβώς τι έγινε. Είδα μόνο τα περιπολικά. Δεν γνωρίζω αν ο άνθρωπος πέθανε επειδή τον χτύπησαν».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπως τις κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr:

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved