ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κορυδαλλός: Αναζητά υποστηρικτική ομάδα η ΕΛΑΣ – Βίντεο με το καμένο αυτοκίνητο

Κορυδαλλός: Αναζητά υποστηρικτική ομάδα η ΕΛΑΣ – Βίντεο με το καμένο αυτοκίνητο
Glomex

Δύο άνδρες έπεσαν νεκροί από τη μαφιόζικη ενέδρα στον Κορυδαλλό. Οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητο των θυμάτων.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας βλέπει η Αστυνομία πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό.

Όπως φαίνεται από τον τρόπο της επίθεσης υπήρχε πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου. Ο πρώτος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε ΙΧ, και ο δεύτερος δίπλα, μέσα στο γκαράζ, αφότου οι άγνωστοι δράστες τους γάζωσαν με πολεμικά όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο οδηγό που ήταν στο θωρακισμένο τζιπ, ενώ ο συνεργός του ακολούθησε τον γαμπρό του που είχε κατέβει από το όχημα για να ανοίξει την χειροκίνητη πόρτα του γκαράζ, και τον εκτέλεσε από απόσταση αναπνοής.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο που δεν έχει δηλωθεί κλοπή και αφού του έβαλαν φωτιά στην περιοχή του Σκαραμαγκά, εξαφανίστηκαν.

Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως είδε δύο μοτοσικλετιστές έξω από το σπίτι της και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να ήταν μέλη της υποστηρικτικής ομάδας των εκτελεστών.

Η περιοχή αποκλείστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας. Οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων εντόπισαν 44 κάλυκες στο σκηνή του διπλού φονικού.

Σημειώνεται ότι ο ένας νεκρός, ο οδηγός του θωρακισμένου τζιπ, είχε κατηγορηθεί και είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007, στη Λεωφόρο Λαυρίου στη Παιανία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως είχε στενές σχέσεις και με γνωστούς μπράβους, και εκτιμούν πως το συμβόλαιο θανάτου έχει την σφραγίδα αντίπαλης ομάδας που κινείται στον υπόκοσμο.

Σχετικές ειδήσεις