ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε δύο ανήλικους -Τους χτύπησαν με λοστό και έριξαν σπρέι

Κηφισιά, ληστεία, ΗΣΑΠ
Glomex/ΕΡΤ

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι δράστες να ρίχνουν σπρέι στα ανήλικα θύματά τους και να τους επιτίθενται με λοστό έξω από τον ΗΣΑΠ στην Κηφισιά 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία που έγινε σε δύο ανήλικους μαθητές έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά μέρα μεσημέρι έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι δράστες να ρίχνουν σπρέι στα ανήλικα θύματά τους και να τους επιτίθενται με λοστό.

Την υπόθεση εξιχνίασε πριν από δύο ημέρες το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς με στελέχη του να περνούν χειροπέδες σε έναν από τους δράστες (ήταν τρεις συνολικά), 18 ετών, ο οποίος κατηγορείται για σωματικές βλάβες και ληστεία κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ανήλικοι είχαν δώσει ραντεβού για ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 17χρονος ιδιοκτήτης του κινητού μετέβη με συνομήλικο του στο σημείο που είχαν ορίσει, όπου ανέμενε ο 18χρονος, ο οποίος αρχικά προσποιήθηκε ότι πρόκειται να το αγοράσει και στη συνέχεια τους οδήγησε με προφάσεις σε παρακείμενο δρόμο, όπου εμφανίστηκαν ακόμη δύο άτομα.

Οι δράστες προκειμένου να αφαιρέσουν και να διατηρήσουν στην κατοχή τους τη συσκευή, ψέκασαν με σπρέι τους παθόντες και επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και σιδερένιου λοστού.

Στο πλαίσιο έρευνας σε ανοιχτές πηγές διαδικτύου ταυτοποιήθηκε ο 18χρονος, ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για πώληση του κινητού, το οποίο είχε αποσπάσει στο πλαίσιο της ανωτέρω ληστείας.