ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πειραιάς: «Έκανε τη γυναίκα για να πλησιάσει την κόρη μου» - Έρευνα για τη διαρροή του βίντεο

Πειραιάς: «Έκανε τη γυναίκα για να πλησιάσει την κόρη μου» - Έρευνα για τη διαρροή του βίντεο

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα που παγίδεψε τον επίδοξο βιαστή της κόρης του - Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε στο «μικροσκόπιο» το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη. 

Σοκ προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής η είδηση ότι ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθη στον Πειραιά επειδή προσπάθησε να συνευρεθεί ερωτικά με ένα 13χρονο κορίτσι. Κι όσο περνούσε η ώρα, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούσαν τρόμο.

Όπως έγινε γνωστό ο 43χρονος ταξίδεψε από την Πάτρα στον Πειραιά προκειμένου να συναντήσει την ανήλικη. Ενώ έπεσε στα χέρια των Αρχών, μετά από οργανωμένο σχέδιο του πατέρα της 13χρονης, σε συνεργασία με τον γνωστό Youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη, οι οποίοι τον παγίδευσαν.

Μάλιστα, ο ίδιος ο 43χρονος, κατά την απολογία του στους αστυνομικούς, φέρεται να παραδέχθηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό κι ότι το τελευταίο διάστημα πλησίαζε ανήλικα κορίτσια μέσω Instagram.

«Έτσι παγίδευσα τον επίδοξο βιαστή της κόρης μου»

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της 13χρονης αποκάλυψε πως έφτασε στο σημείο να παγιδεύσει τον 43χρονο άνδρα. Μίλησε στα πρώτα μηνύματα που αντάλλαξε με την κόρη του, παραδέχθηκε ότι ήταν στιγμές που θόλωνε το μυαλό του με αυτά που διάβαζε, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

«Έστελνε μηνύματα στην ανήλικη κόρη μου, της μίλαγε και μετά από λίγο ξεκίνησε να τις στέλνει φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου» είπε ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι ο 43χρονος στην αρχή υποδυόταν τη γυναίκα: «Δεν είχε πει ότι ήταν άντρας, έκανε τη γυναίκα και της έλεγε "μπορείς να μου μιλάς ανοιχτά, μην ντρέπεσαι, σαν γυναίκα προς γυναίκα"».

Όπως είπε ο πατέρας της 13χρονης, τότε η κόρη του αποφάσισε να του μιλήσει για αυτή την επικοινωνία που είχε. Του φάνηκε περίεργο και πήρε την απόφαση να χειριστεί εκείνος την κατάσταση. «Τότε αποφάσισα να το χειριστώ εγώ το θέμα. Σε όλο αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα, ιδιαίτερα όταν κάποιες στιγμές εμένα θόλωνε το μυαλό μου».

Μάλιστα όταν άρχισε να του μιλάει και να υποδύεται την κόρη του, ήταν η στιγμή που ο 43χρονος αποφάσισε να αποκαλυφθεί και να πει ότι είναι άνδρας, νομίζοντας ακόμα ότι μιλάει με την ανήλικη. «Στα μηνύματα που του έστελνα έκανα την κόρη μου, του εξηγούσα ότι δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό κι εκείνος απαντούσε ότι το έχει κάνει πολλές φορές και με άλλα κορίτσια».

Όταν η κουβέντα έφτασε στο σημείο να ζητάει συνάντηση ο 43χρονος από την 13χρονη, μπήκε και η ιδέα της παγίδευσής του. Έστω κι αν, όπως λέει ο πατέρας, «δεν πίστευα ότι θα ερχόταν στην Αθήνα. Αλλά όταν μας έστειλε τα εισιτήρια που είχε βγάλει με το ΚΤΕΛ ήταν και η στιγμή που αποφασίσαμε να πάμε στο αστυνομικό τμήμα και να τους πούμε ότι είχε γίνει».

Τελικά ο 43χρονος άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, παραπέμφθηκε σε Ανακριτή και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του στις φυλακές της Τρίπολης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε

Μετά τη σύλληψή του, ο 43χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι το τελευταίο διάστημα αναζητούσε γυναίκες, ακόμα και ανήλικα κορίτσια, κυρίως μέσα από το Instagram προκειμένου να ικανοποιήσει τις ερωτικές του ορέξεις.

Μάλιστα στο σακίδιο που είχε μαζί του και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα και γυναικεία εσώρουχα, υλικό με τις συνομιλίες του με την κοπέλα, όπως και άσεμνα βίντεο και φωτογραφίες.

Ο ρόλος του Κοψιάλη και η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το βίντεο

Το πρωί της Δευτέρας ένα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας: ήταν αυτό από τη στιγμή της σύλληψης του 43χρονου στο σπίτι στο Κερατσίνι όπου είχε δοθεί και το ραντεβού με την... 13χρονη. Μάλιστα το βίντεο ανέβηκε στον λογαριασμό που έχει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στο YouTube και περιέγραφε το πως παγίδευσαν τον 43χρονο μαζί με τον πατέρα της ανήλικης.

Ωστόσο αυτό ενδεχομένως να του προκαλέσει και πρόβλημα. Όπως έγινε γνωστό η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνα για τη βιντεοσκόπηση της συγκεκριμένης επιχείρησης, καθώς δεν είχε την έγκρισή της. Ενώ παράλληλα εξετάζεται στο γιατί δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης, αναφορικά με την αναπαραγωγή του βίντεο στο διαδίκτυο και σε ΜΜΕ.

Σχετικές ειδήσεις