ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Στην Ευελπίδων για απολογία οδηγήθηκαν οι έξι από τους δέκα συλληφθέντες

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Στην Ευελπίδων για απολογία οδηγήθηκαν οι έξι από τους δέκα συλληφθέντες
EUROKINISSI.

Τα έξι από τα δέκα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης» βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθούν.

Σήμερα το πρωί (03/03), οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν οι έξι από τους δέκα συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης». Εις βάρος τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για έξι κακούργηματα και έξι πλημμελήματα από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ορισμένοι έχουν παραδεχθεί ήδη στους αστυνομικούς τη συμμετοχή τους, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως δεν έχουν καμία εμπλοκή. Ο κατηγορούμενος για την επίθεση στην τράπεζα των Πετραλώνων ισχυρίζεται ότι δεν βρέθηκε ποτέ στο σημείο της βομβιστικής επίθεσης και πως άλλος ήταν που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το όνομά του, λέγοντας πως: «Εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι».

Για το χτύπημα αυτό, το «δεξί χέρι» του αρχηγού αναζητούσε στο φιλικό του περιβάλλον το άτομο που θα τοποθετούσε τη βόμβα, έψαχνε κάποιον που θα προχωρούσε σε τρομοκρατική ενέργεια έναντι αμοιβής χωρίς να υπάρχει κανένα ιδεολογικό παρελθόν.

Σχετικές ειδήσεις