ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαχαίρωμα στην Ερμού: Στον... αδελφό του τα ρίχνει ο Ιρακινός, «θέλει να με σκοτώσει από το καμπ»

Μαχαίρωμα στην Ερμού: Στον... αδελφό του τα ρίχνει ο Ιρακινός, «θέλει να με σκοτώσει από το καμπ»

Άλλαξε το αφήγημα για την αρρωστημένη πράξη του να μαχαιρώσει τυχαία μια νέα γυναίκα στην Ερμού, ο Ιρακινός δράστης, ο οποίος προφυλακίστηκε.

Τρεις ώρες απολογούταν ενώπιον της ανακρίτριας ο Ιρακινός που μαχαίρωσε τη Νικολέτα στην Ερμου.

Ο δράστης ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, υποστήριξε πως για όλα φταίει ο.... αδερφός του. Όπως ισχυρίστηκε, «ο αδερφός μου έχει βάλει ανθρώπους να με σκοτώσουν». Μάλιστα κατά την ανάκριση ανέφερε ότι «όταν ήμουν στο camp ειχε βάλει κάποιον να μου ρίξει δηλητήριο στο φαγητό».

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του εμφανίστηκε με άλλο αφήγημα από αυτό που είπε στους αστυνομικούς περί... πρακτόρων κι ότι μαχαίρωσε το κορίτσι γιατί νόμιζε ότι ήταν Γερμανίδα κατάσκοπος υποστηρίζοντας πως «ήθελα να μαχαιρώσω έναν άνδρα, εμφανίστηκε η γυναίκα». Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ζήτησε από τις δικαστικές αρχές ένα κελί μόνο για εκείνον. «Αν μπω στη φυλακή, επειδή φοβάμαι, θέλω να είμαι μόνος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, όπως ήταν αναμενόμενο, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Την ίδια ώρα, η Νικολέτα συνεχίζει να νοσηλεύεται στον "Ευαγγελισμό" και καθημερινά κερδίζει τη μάχη,αφού βγήκε από την εντατική και πλέον νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο. Έχει μέρα νύχτα δίπλα της τους ανθρώπους της, ενώ μέχρι στιγμής σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, δεν έχει θελήσει να πει λέξη για όσα βίωσε εκείνη την ημέρα στην Ερμού.

«Εγώ είμαι ο πατέρας, έχω χάσει το ύπνο μου, έχω χάσει τα πάντα, δεν ξέρω και εγώ και η γυναίκα μου και η άλλη κόρη μου, είμαστε σε άθλια κατάσταση», ανέφερε ο πατέρας της στο Mega. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτός περιπλανιόταν, περιφερόταν από το Μοναστηράκι με το μαχαίρι, καταλαβαίνετε; Είναι ένα τυφλό χτύπημα».