ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξάρχεια: Αυτός είναι ο Σομαλός που άνοιξε το στόμα κομμώτριας για να την κλέψει και να τη βιάσει

Εξάρχεια: Αυτός είναι ο Σομαλός που άνοιξε το στόμα κομμώτριας για να την κλέψει και να τη βιάσει

Πώς η 36χρονη κομμώτρια γλίτωσε τον βιασμό από τους δύο Σομαλούς στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια 

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 36χρονη κομμώτρια στο σπίτι της στα Εξάρχεια από δύο Σομαλούς. «Έζησα 15 λεπτά μέσα στον φόβο», αποκάλυψε μάλιστα η 36χρονη, μιλώντας στο Newsbomb.gr ενώ την ίδια στιγμή τα βίντεο ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν δείχνουν τον τρόπο που οι δύο Σομαλοί μπήκαν στο σπίτι της με σκοπό να τη βιάσουν και να την ληστέψουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο Σομαλοί μπήκαν στο διαμέρισμα της 36χρονης κομμώτριας στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου από τη μπαλκονόπορτα. Αμέσως, ακινητοποίησαν την ένοικο και της ζήτησαν να τους δώσει τα κοσμήματά της. Αφού προσπάθησαν να τη βιάσουν, εκείνη τους αντιστάθηκε και κάλεσε σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί έπειτα από πληροφορίες που συνέλεξαν ταυτοποίησαν τους δράστες και την Κυριακή εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο Σομαλό, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Προσπάθησαν να τη βιάσουν

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η νεαρή που εκείνη την ώρα κοιμόταν, άνοιξε ξαφνικά τα μάτια της και είδε δύο άνδρες να κρατούν κατσαβίδια στα χέρια.

Ο ένας έψαχνε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή, ενώ ο δεύτερος παρέμεινε στο δωμάτιο για να την επιτηρεί, ενώ άρχισε να την ρωτά αν είναι μόνη της, αν έχει σχέση ή αν μένει με κάποιον άλλο στο σπίτι. Η γυναίκα έντρομη απαντούσε στις ερωτήσεις του, ελπίζοντας να γλιτώσει τα χειρότερα, ενώ ξαφνικά ο ληστής άρχισε να την πλησιάζει και της τραβούσε την κουβέρτα προσπαθώντας να την θωπεύσει και στη συνέχεια ανεβαίνοντας επάνω στο κρεβάτι, προσπάθησε να την βιάσει.

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να αντιστέκεται και ο δεύτερος δράστης έτρεξε προς το δωμάτιο να δει τι συμβαίνει, τότε ο επίδοξος βιαστής κατέβηκε από το κρεβάτι και άρχισαν μαζί με τον συνεργό του να ζητούν από την 35χρονη να τους δώσει τα χρήματα, ενώ ο ένας της άνοιξε ακόμα και το στόμα για να δει αν είχε χρυσό δόντι και ο δεύτερος της άρπαξε τα κοσμήματα που φορούσε στον λαιμό, και 1.100 ευρώ που βρήκε μέσα στο υπνοδωμάτιο.

«Γιατί το κάνετε αυτό»

Η νεαρή γυναίκα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για 15 ολόκληρα λεφτά, ενώ δεν πίστευε ότι θα γλιτώσει από τα χέρια τους.

Μιλώντας στο newsbomb.gr το θύμα της ληστείας δήλωσε: «Ήταν ένας εφιάλτης, λέω τώρα τελειώσαμε. Ειδικά όταν τον είδα να ανεβαίνει στο κρεβάτι φοβήθηκα πάρα πολύ. Ήμουν όμως ψύχραιμη και προσπάθησε να δημιουργήσω μια σε εισαγωγικά συμπάθεια. Τους είχε πιάσει τη συζήτηση και τους έκανα να νιώθουν τύψεις. Τους έλεγα "Μα γιατί το κάνετε αυτό αφού φαίνεστε ότι είστε καλοί άνθρωποι ". Εκείνοι συνεχώς μου έλεγαν μη φωνάζεις, μη φωνάζεις .Όταν τελικά έφυγαν δεν το πίστευα. Ένιωθα ότι είμαι πολύ τυχερή. Δεν πίστευα ότι θα τελειώσει αυτό...».

Οι άνδρες της Ασφάλειας Εξαρχείων, δύο μέρες μετά το περιστατικό μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών κατάφεραν να εντοπίσουν έναν εκ των δύο δραστών στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου του πέρασαν χειροπέδες, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη, ο οποίος έχει ήδη ταυτοποιηθεί.

Σχετικές ειδήσεις