ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ ΕΖΗΣΕ Η 35ΧΡΟΝΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξάρχεια: Ληστεία με απόπειρα βιασμού - «Έζησα έναν εφιάλτη για 15 λεπτά», λέει το θύμα στο Newsbomb

Εξάρχεια: Ληστεία με απόπειρα βιασμού - «Έζησα έναν εφιάλτη για 15 λεπτά», λέει το θύμα στο Newsbomb

Tρόμος για 35χρονη στα Εξάρχεια 

Έναν εφιάλτη για 15 λεπτά μέσα στο σπίτι της στην οδό Ρεθύμνου στα Εξάρχεια έζησε μια 35χρονη. Ενώ κοιμόταν άκουσε έναν θόρυβο , άνοιξε τα μάτια της και είδε μπροστά της δυο άνδρες με κατσαβίδια στα χέρια.

Ο ένας άρχισε να ψάχνει τα δωμάτια του σπιτιού αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα ενώ ο δεύτερος έμεινε μαζί της στο δωμάτιο για να την επιτηρεί. Ο δράστης άρχισε να ρωτάει την κοπέλα αν είναι μόνη της ή αν έχει σχέση κι αν μένει μαζί με κάποιον στο σπίτι. Η γυναίκα φοβισμένη απαντούσε στις ερωτήσεις του δράστη ελπίζοντας πως θα γλιτώσει τα χειρότερα. Ξαφνικά ο ληστής άρχισε να την πλησιάζει και να της τραβά την κουβέρτα προσπαθώντας αρχικά να την θωπεύσει ενώ στη συνέχεια ανέβηκε πάνω στο κρεββάτι και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει. Ο δεύτερος δράστης που βρισκόταν στο σπίτι έτρεξε προς το δωμάτιο για να δει τι συμβαίνει. Ο επίδοξος βιαστής κατέβηκε από το κρεββάτι και τότε μαζί με τον συνεργό του άρχισαν να της ζητούν να τους δώσει τα χρήματα. Μάλιστα ο ένας εκ των δυο της άνοιξε το στόμα για να δει αν είχε χρυσό δόντι ενώ ο δεύτερος της άρπαξε τα κοσμήματα που φορούσε στο λαιμό ενώ εντόπισε μέσα στο υπνοδωμάτιο και 1.100 ευρώ.

Η νεαρή γυναίκα δεν πίστευε ότι θα γλιτώσει από τα χέρια τους.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsbomb. gr φαίνεται ο ένας εκ των δύο δραστών ο οποίος έχει κατέβει από το σπίτι του θύματος και κράτα την λεία του:

«Ήταν ένας εφιάλτης, λέω τώρα τελειώσαμε. Ειδικά όταν τον είδα να ανεβαίνει στο κρεβάτι φοβήθηκα πάρα πολύ. Ήμουν όμως ψύχραιμη και προσπάθησε να δημιουργήσω μια σε εισαγωγικά συμπάθεια .Τους είχε πιάσει τη συζήτηση και τους έκανα να νιώθουν τύψεις. Τους έλεγα "Μα γιατί το κάνετε αυτό αφού φαίνεστε ότι είστε καλοί άνθρωποι " .Εκείνοι συνεχώς μου έλεγαν μη φωνάζεις , μη φωνάζεις .Όταν τελικά έφυγαν δεν το πίστευα .Ένιωθα ότι είμαι πολύ τυχερή. Δεν πίστευα ότι θα τελειώσει αυτό...», είπε η γυναίκα στο Νewsbomb.gr.

Μετά από αξιοποίηση πληροφορίων και ενδελεχή έρευνα ,οι άνδρες της ασφάλειας Εξαρχείων μόλις 2 μέρες μετά το περιστατικό κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν δράστη στον Αγιο Παντελεήμονα και μετά από επιχείρηση να του περάσουν χειροπέδες ενώ ο δεύτερος έχει ήδη ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Σχετικές ειδήσεις