ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία με απόπειρα βιασμού

Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία με απόπειρα βιασμού

Μία 35χρονη έζησε τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια όταν δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της για να τη ληστέψουν και αποπειράθηκαν να την βιάσουν

Νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το newsbomb.gr από την δράση των δύο αδίστακτων Σομαλών στα Εξάρχεια, οι οποίοι λήστεψαν νεαρή μέσα στο σπίτι της, ενώ επιχείρησαν και να ασελγήσουν σε βάρος της.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που χαρτογραφούν την γειτονιά, εντοπίζουν το στόχο τους και στη συνέχεια από το περβάζι σκαρφαλώνουν στον 1ο όροφο και στο διαμέρισμα του θύματος.

Προσπάθησαν να τη βιάσουν

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 29 Φεβρουαρίου, σε οικία στην οδό Ρεθύμνου στα Εξάρχεια, όταν μία 35χρονη γυναίκα, ενώ κοιμόταν άκουσε έναν θόρυβο, άνοιξε τα μάτια της και είδε μπροστά της δύο άνδρες με κατσαβίδια στα χέρια.

Ο ένας ξεκίνησε να ψάχνει όλα τα δωμάτια του σπιτιού, αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή, ενώ ο δεύτερος παρέμεινε στο δωμάτιο για να την επιτηρεί, ενώ άρχισε να την ρωτάει αν είναι μόνη της, αν έχει σχέση ή αν μένει με κάποιον άλλο στο σπίτι. Η γυναίκα έντρομη απαντούσε στις ερωτήσεις του, ελπίζοντας να γλιτώσει τα χειρότερα, ενώ ξαφνικά ο ληστής άρχισε να την πλησιάζει και της τραβούσε την κουβέρτα προσπαθώντας να την θωπεύσει και στη συνέχεια ανεβαίνοντας επάνω στο κρεβάτι, προσπάθησε να την βιάσει.

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να αντιστέκεται και ο δεύτερος δράστης έτρεξε προς το δωμάτιο να δει τι συμβαίνει, τότε ο επίδοξος βιαστής κατέβηκε από το κρεβάτι και άρχισαν μαζί με τον συνεργό του να ζητούν από την 35χρονη να τους δώσει τα χρήματα, ενώ ο ένας της άνοιξε ακόμα και το στόμα για να δει αν είχε χρυσό δόντι και ο δεύτερος της άρπαξε τα κοσμήματα που φορούσε στον λαιμό, και 1.100 ευρώ που βρήκε μέσα στο υπνοδωμάτιο.

«Γιατί το κάνετε αυτό»

Η νεαρή γυναίκα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για 15 ολόκληρα λεφτά, ενώ δεν πίστευε ότι θα γλιτώσει από τα χέρια τους.

Μιλώντας στο newsbomb.gr το θύμα της ληστείας δήλωσε: «Ήταν ένας εφιάλτης, λέω τώρα τελειώσαμε. Ειδικά όταν τον είδα να ανεβαίνει στο κρεβάτι φοβήθηκα πάρα πολύ. Ήμουν όμως ψύχραιμη και προσπάθησε να δημιουργήσω μια σε εισαγωγικά συμπάθεια. Τους είχε πιάσει τη συζήτηση και τους έκανα να νιώθουν τύψεις. Τους έλεγα "Μα γιατί το κάνετε αυτό αφού φαίνεστε ότι είστε καλοί άνθρωποι ". Εκείνοι συνεχώς μου έλεγαν μη φωνάζεις, μη φωνάζεις .Όταν τελικά έφυγαν δεν το πίστευα. Ένιωθα ότι είμαι πολύ τυχερή. Δεν πίστευα ότι θα τελειώσει αυτό...».

Οι άνδρες της Ασφάλειας Εξαρχείων, δύο μέρες μετά το περιστατικό μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών κατάφεραν να εντοπίσουν έναν εκ των δύο δραστών στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου του πέρασαν χειροπέδες, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη, ο οποίος έχει ήδη ταυτοποιηθεί.

Σχετικές ειδήσεις