ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτή είναι η 25χρονος μαστροπός - Πώς το κύκλωμα εξέδιδε ανήλικες και τις... πλήρωνε με κοκαΐνη

Αυτή είναι η 25χρονος μαστροπός - Πώς το κύκλωμα εξέδιδε ανήλικες και τις... πλήρωνε με κοκαΐνη

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή ενός από τα κορίτσια που έπεσαν θύματα του κυκλώματος μίλησε στους αστυνομικούς

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει η νέα υπόθεση εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών από κύκλωμα μαστροπείας που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, όπως έδειξε η έρευνα των αστυνομικών, το κύκλωμα εξωθούσε στην πορνεία επτά ανήλικες.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή ενός από τα κορίτσια που έπεσαν θύματα του κυκλώματος μίλησε στους αστυνομικούς και αναφέρθηκε σε ερωτικά ραντεβού που κλείνονταν σε ξενοδοχεία της Αθήνας και των νοτίων προαστίων.

Στη συνέχεια, έγινε αστυνομική έρευνα από την οποία αποκαλύφθηκε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση είχε η 25χρονη Μαρία (το πρόσωπο της φωτογραφίας). Η 25χρονη Μαρία μαζί με δύο ακόμη άνδρες και μία γυναίκα εξωθούσαν τα ανήλικα κορίτσια στην πορνεία, βγάζοντας χρήματα.

Ο ρόλος της Μαρίας και οι πληρωμές με κοκαΐνη

Πιο συγκεκριμένα, η 25χρονη φέρεται να ανέπτυξε επαφή με τις ανήλικες από το καλοκαίρι του 2023 και να τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζαν.

Συγκεκριμένα, για τις «υπηρεσίες» της η Μαρία φέρεται να λάμβανε συνήθως 50 έως 100 ευρώ ανάλογα με τα χρήματα που λάμβαναν οι ανήλικες (200 – 400 ευρώ), ενώ πολλές φορές εκτελούσε και ρόλο συνοδού, πηγαίνοντας η ίδια τα κορίτσια στα ραντεβού.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως εξάρθρωσε το κύκλωμα. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι συλληφθέντες κανόνιζαν «ραντεβού» με επτά ανήλικα κορίτσια που είχαν προσεγγίσει σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, με άνδρες οι οποίοι πλήρωναν για να τις εκμεταλλευτούν.

Η 25χρονη συνελήφθη επιπρόσθετα και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών βάσει του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της. Ο 25χρονος και 54χρονος υποστήριζαν τη μεταφορά και παράδοση των κοριτσιών στα ξενοδοχεία με τη χρήση των οχημάτων τους.

Η 21χρονη προήγαγε στη γενετήσια εκμετάλλευση μίας εκ των ανήλικων κοριτσιών, έχοντας λάβει μέρος των χρημάτων. Αναζητούνται επίσης άλλα δύο άτομα, τα οποία ήταν «πελάτες».