ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στιγμές τρόμου για 20χρονη - 59χρονος την άρπαξε και τη φίλησε στη μέση της Πανόρμου

Στιγμές τρόμου για 20χρονη - 59χρονος την άρπαξε και τη φίλησε στη μέση της Πανόρμου

Νέο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης σημειώθηκε στην Πανόρμου με θύμα μια 20χρονη κοπέλα.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το μεσημέρι της Κυριακής μια 20χρονη κοπέλα.

Την ώρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο στην οδό Πανόρμου, ένας 59χρονος άντρας που κρατούσε χαρτοφύλακα την σταμάτησε για να τη ρωτήσει κάτι. Πριν προλάβει, όμως η κοπέλα να απαντήσει, ο άντρας την άρπαξε από τους ώμους, την κόλλησε πάνω του και άρχισε να τη φιλάει.

Η 20χρονη, πάγωσε. Ο άντρας τότε βρήκε την ευκαιρία και της επιτέθηκε ξανά. Αμέσως μετά, ο δράστης κατηφόρισε την οδό Πανόρμου μιλώντας στο τηλέφωνο ενώ η κοπέλα έτρεξε να ειδοποιήσει τους φίλους της που βρισκόντουσαν σε κοντινό σημείο.

Μετά από λίγη ώρα, ο δράστης επέστρεψε και μπήκε σε ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών. Εκεί τον εντόπισαν οι φίλοι της κοπέλας και τα αίματα άναψαν.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος στεκόταν στο γκισέ αμέριμνος, έτοιμος να ρίξει ένα δελτίο. Οι νεαροί τον πλησίασαν και του ζήτησαν το λόγο. Όταν εκείνος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, οι φίλοι του θύματος του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές. Ο κατηγορούμενος άρχισε να τρέχει γύρω από τα τραπέζια για να γλιτώσει. Ένας πελάτης μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Όμως, οι νεαροί συνέχισαν. Ένας μάλιστα τον στρίμωξε κοντά στην τζαμαρία χτυπώντας τον αλύπητα. Μέσα στο μαγαζί ήταν και η 20χρονη, η οποία σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να εξηγήσει στους πελάτες τι ακριβώς συνέβη.

Βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το STAR, κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης αλλά και το ξύλο που έφαγε από τους φίλους του θύματος μέχρι να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος πάνω που νόμιζε πως όλα είχαν τελειώσει, πλήρωσε, πήρε τα δελτία του και βγήκε από το κατάστημα. Oι φίλοι της 20χρονης εξαγριωμένοι του επιτέθηκαν ξανά. Πελάτες και εργαζόμενοι από διπλανά μαγαζιά μπήκαν και πάλι στη μέση για να σταματήσουν τον καυγά.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας όπου μετά από έρευνα, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 59χρονο.

Στη συνέχεα ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, όπου στο κινητό του τηλέφωνο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν πορνογραφικό υλικό και συγκεκριμένα γυμνές φωτογραφίες γυναικών.

Το κινητό του μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση.

Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» και για «κατοχή πορνογραφικού υλικού», και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.