ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις για λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις για λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκαν στον εντοπισμό διαμερίσματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, λειτουργούσε παράνομα ως οίκος ανοχής.

Συνελήφθη ο 44χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η 28χρονη υπεύθυνη του χώρου, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 46χρονου συνιδιοκτήτη της επιχείρησης που αναζητείται, σχηματίζεται δικογραφία για «Διευκόλυνση ακολασίας άλλων κατά συναυτουργία».

Όπως προέκυψε από την αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/10/2014), στο διαμέρισμα, με το πρόσχημα υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν γυναίκες σε πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού. Για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών εγκαταστάθηκαν στο διαμέρισμα και εκδίδονταν, η υπεύθυνη του χώρου και επιπλέον έξι ημεδαπές, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου συνιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Ρoή Ειδήσεων