ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα με λαθραία τσιγάρα

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα με λαθραία τσιγάρα

Περισσότερα από 8.000 πακέτα που δεν έφεραν ταινία φόρου κατανάλωσης επιχείρησαν να διοχετεύσουν στην αγορά τέσσερα άτομα, τα οποία συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 32, 28, 23 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων «Περί τελωνειακού κώδικα», «Περί ρυθμίσεως ζητημάτων που αφορούν στη φορολογία του καπνού» και «Περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Παρασκευής (31/10/2014) πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο σε οικία στην οποία διέμεναν, όσο και στην κατοχή του 32χρονου, συνολικά 8.236 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες σκόπευαν να διοχετεύσουν τις κατασχεθείσες ποσότητες των λαθραίων τσιγάρων, παράνομα στην αγορά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ρoή Ειδήσεων